Jump to content

JustRandomDude

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Neznam dali mogu to kako legalno riješiti jer mi je cijeli digitalni život u dotičnim predmetima. Nemogu obavljati nikakve dnevne aktivnosti, zatvoriti će mi se računi i itd, a to mi je bitno i za buduće zaposlenje. Nisam siguran dali to mogu samo tako dugo imati u svojem posjedu. Dali postoji kakav način da se to pokrene? Nije mi jasno kako netko može izdati nalog za pretres na temelju sumnje bez ikakvih materijalnih dokaza. Hvala.
  2. Angažiranje odvjetnika nije opcija, dali bi odvjetnik po službenoj dužnosti bio dio riješenja. Znam da se državne fotelje ne žure, nije to kao kad ste angažirani kod privatnika. Ali svejedno mislim da se to nebi trebalo odvući godinama. Jer to ide samo na moju štetu, dali postoji način da se postupak ubrza?
  3. Pozdrav svima, Imam mali problemčić, naime bivši poslodavac me tereti za neovlašteni pristup njegovoj informatičkoj infrastrukturi. Fora je da ja več duže vrijeme nisam u radnom odnosu sa dotičnim. Tako da nemam nikakvih saznanja vezano za dotičnog ili način na koji obavlja svoju djelatnost. Naravno HORACIO i ekipa su izvršili pretres te mi privremeno oduzeli sva računala i elektroničke medije za pohranu podataka kao i mobe. Samo što su naši to izveli u stilu Jamesa Bonda(suptilno nije bilo kucanja kao što rade preko bare), interesira me koliko dugo mogu očekivati da će mi stvari biti oduzete? Te pošto su dotični mediji šifrirani dali bi to štetilo meni kao osumnjičenom? Koliko znam dotični poslodavac bi sam trebao poduzeti mjere zaštite svoje infrastrukture, ja osobno nemogu tu ništa učiniti po tom pitanju. Bio bih zahvalan na nekim pravnim smjernicama. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija