Jump to content

Zadranini1

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, Da li onda na takvoj javoj cesti parkiralistu ispred Lidla , njihovi redari imaju pravo stavljati kazne ze dnevni parking u iznosu 39 EUR?
  2. Ok hvala na odgovoru, nadao sam se da ce mozda pomoci to sto par puta nije radio automat za naplatu imam slikano, a par puta sam bio u Lidlu i imam racun? Sad neznam da li da se zalim na racun toga?
  3. Hvala na odgovoru. Da li ima pravo na zalbu, jer u nekoliko slucajeva aparat na kojem se moze platiti parking 3 eur/h nije bio u funkciji? Zar ne trebaju slati opomenu prije ovrhe?
  4. Pozdrav Da kazna tj. dnevna parkirna karta na parkinu od Lidla, bez rampe je znaci samo neki redari slikaju i ostavljaju uplatnice. Da li oni imaju koncesiju neznam, al me zanima po kojoj osnoci mogu naplatiti tu kaznu tj, doci do mojih podataka temeljem reg.oznake? Hvala svima na pomoci
  5. Postovani Da li ima pravo firma SOIP d.o.o iz Solina naplacivati parking tj, stavljati kaznu 39 Eur za dnevni parking na parkiralistu trgovackog centra Lidal u Zadru, Murvicka ulica. Naima svakodnevno obavljam kupnju i parkiram ponekad duze, a parking je navodno besplatan do max. 1h. Kako ta privatna tvrtka koja upravlja parkingom moze doci do mojih osobnih podataka tj. podataka vlasnika vozila pos reg. tablici? Da li mogu traziti oni ovrhu za neplacene kazne ostavljene na vjetrobranskom staklu? Napominjem parking nema rampe. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija