Jump to content

Tikoki

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, molim Vas za savjet Potpisan je ugovor o radu na određeno vrijeme i u istome stoji "do povratka radnice XY s komplikacija u trudnoći, rodiljnog i roditeljskog dopusta". Djelatnici koja je na bolovanju uskoro ističe rodiljni dopust nakon čega će koristiti novi i stari godišnji odmor, a potom se neće vratiti na posao nego će koristiti dopust za njegu djeteta s teškoćama narednih godina. Nekoliko stvari me zanima: 1.) Da li je potrebno raspisivanje novog natječaja ili ju može nastaviti mijenjati ista djelatnica? 2.) Ukoliko nije potrebno raspisivanje novog natječaja, kakvo je stanje s ugovorom i zaposlenjem djelatnice koja je mijenja - ugovor mora odgovarati stvarnom stanju (radi se ugovor za vrijeme godišnjeg odmora djelatnice, a potom novi za dopust?) Unaprijed hvala na odgovorima
  2. Poštovani, može li poslodavac inzistirati na tome da posao koji je do sada obavljan u periodu od 7:00-15h obavljam u razdoblju od 12-19h jedan određeni vremenski period (3 mjeseca)
  3. Poštovani, ukoliko u natječaju navedeno kako se traži završeno četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje da li se potpunom dokumentacijom smatra ona u kojoj je dostavljena svjedodžba završenog 4. Razreda gimnazije, a nije dostavljena svjedodžba o maturi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija