Jump to content

hiddenguy0000

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru, s obzirom da mi optuzeni nista nije davao niti ga poznajem jedino ga mogu prepoznati likom kada ga vidim i to da ga znam iz sretanja po gradu i kada sud bude upoznat sa mojim iskazom da sa mnom nije imao doticaja u vidu bilo cega a kamoli narkotika da li ce se zavrsiti na tome jer ipak mislim da to i njemu ide u prilog kada budem rekao da mi nije prodavao niti smo se culi vidjali druzili i tako dalje?
  2. Da li mogu biti pozvan da svjedocim više od 1 puta?
  3. Tako mi je rekao inspektor da je on tako rekao kada su ga priveli ali sam i ja razmisljao o tome sto vi kazete. Nadam se da ce to proci samo jednim svjedocenjem.
  4. Hvala na odgovoru, da naravno jedino sto ja tamo mogu da kazem jeste da ga ne poznajem da mi nije prodavao i to je to, da li imam pravo da kazem da ako me jos jednom spomene da ce dobiti tuzbu za klevetu i duševnu bol? Hocu li biti samo na glavnom pretresu ili je moguce da ce me jos zvati?
  5. Dobro dan i svako dobro svima. Prije godinu dana pozvan sam od strane inspektora putem telefona da dodjem u policijsku postaju i dam izjavu za osobu koju ne znam.. uglavnom ta osoba je rekla kako je meni prodavala marihuanu u periodu dok sam ja isao u srednju skolu. Naravno ja sam rekao istinu i rekao da mi nije prodavala i da nikada licno nisam kupovao to, nego sam probao u par navrata sa drustvom, i da tu osobu po imenu ne poznajem ali da ako je izgledom prepoznam moj iskaz ce biti drugaciji u smislu da cu onda ako je prepoznam naravno reci da je znam iz vidjenja ali da mi nije prodavala. Posle godinu dana tjst prije evo 2 mjeseca stize mi poziv za svjedocenje koje se treba desiti iduci tjedan, zbunjen sam i preplašen jer mi je to prvi put da svjedocim i ne znam sta ocekivati. To ce biti moja rijec protiv njegove ja cu tvrditi da ga ne znam i da mi nije prodavao cak i ne konzumiram to vec neke dvije godine. Da li ce sud smatrati to laznim iskazom i da li imam pravo da kazem da ako me optuzeni opet spomene da cu pokreniti tuzbu protiv njega za lazi klevete i duševnu bol jer zbilja u ova 2 mjeseca od kako je došao poziv ne spavam dobro traumatiziran sam i to mi je konstantno u glavi imam strah a znam da to nije istina. Sta da ocekujem na sudjenju nakon sto budem na pitanja odgovarao onako kako i jeste da ga ne znam da mi nije prodavao i da je to laz? I da li mogu biti optuzen za uzivanje marihuane ako sam priznao da sam je uzimao u 2 3 navrata ali mi nikada nista nisu našli samo sam priznao pritom tada sam bio maloljetan. A sada mogu da se testiram na sve i bit cu negativan na test. Hvala vam unaprijed volio bih cuti vase misljenje.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija