Jump to content

Pozvan sam kao svjedok osobi koju nepoznajem.


hiddenguy0000

Preporučene objave

Dobro dan i svako dobro svima.

Prije godinu dana pozvan sam od strane inspektora putem telefona da dodjem u policijsku postaju i dam izjavu za osobu koju ne znam.. uglavnom ta osoba je rekla kako je meni prodavala marihuanu u periodu dok sam ja isao u srednju skolu. Naravno ja sam rekao istinu i rekao da mi nije prodavala i da nikada licno nisam kupovao to, nego sam probao u par navrata sa drustvom, i da tu osobu po imenu ne poznajem ali da ako je izgledom prepoznam moj iskaz ce biti drugaciji u smislu da cu onda ako je prepoznam naravno reci da je znam iz vidjenja ali da mi nije prodavala. Posle godinu dana tjst prije evo 2 mjeseca stize mi poziv za svjedocenje koje se treba desiti iduci tjedan, zbunjen sam i preplašen jer mi je to prvi put da svjedocim i ne znam sta ocekivati. To ce biti moja rijec protiv njegove ja cu tvrditi da ga ne znam i da mi nije prodavao cak i ne konzumiram to vec neke dvije godine. Da li ce sud smatrati to laznim iskazom i da li imam pravo da kazem da ako me optuzeni opet spomene da cu pokreniti tuzbu protiv njega za lazi klevete i duševnu bol jer zbilja u ova 2 mjeseca od kako je došao poziv ne spavam dobro traumatiziran sam i to mi je konstantno u glavi imam strah a znam da to nije istina. Sta da ocekujem na sudjenju nakon sto budem na pitanja odgovarao onako kako i jeste da ga ne znam da mi nije prodavao i da je to laz? I da li mogu biti optuzen za uzivanje marihuane ako sam priznao da sam je uzimao u 2 3 navrata ali mi nikada nista nisu našli samo sam priznao pritom tada sam bio maloljetan. A sada mogu da se testiram na sve i bit cu negativan na test. Hvala vam unaprijed volio bih cuti vase misljenje.

uređeno: od hiddenguy0000
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat, drot13 je napisao:

Ti nisi tu za ništa optužen, ne sudi se tebi i neće te slati na nikakva testiranja niti išta slično.

Doći ćeš, pitat će te za to, reći ćeš da se ne sjećaš da si kupovao od njega i to je to. Nitko tu neće ništa previše dramiti niti te maltretirati.

Hvala na odgovoru, da naravno jedino sto ja tamo mogu da kazem jeste da ga ne poznajem da mi nije prodavao i to je to, da li imam pravo da kazem da ako me jos jednom spomene da ce dobiti tuzbu za klevetu i duševnu bol? Hocu li biti samo na glavnom pretresu ili je moguce da ce me jos zvati?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 22 minuta, drot13 je napisao:

Teško da te on spomenuo, jer mu ti nejdeš u prilog, a okani se prijetnji tužbom i sl. Pitaju te jesi li ili nisi, ideš doma i to je to. 

Tako mi je rekao inspektor da je on tako rekao kada su ga priveli ali sam i ja razmisljao o tome sto vi kazete. 

Nadam se da ce to proci samo jednim svjedocenjem.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 17 minuta, drot13 je napisao:

Da, možeš.

Hvala na odgovoru, s obzirom da mi optuzeni nista nije davao niti ga poznajem jedino ga mogu prepoznati likom kada ga vidim i to da ga znam iz sretanja po gradu i kada sud bude upoznat sa mojim iskazom da sa mnom nije imao doticaja u vidu bilo cega a kamoli narkotika da li ce se zavrsiti na tome jer ipak mislim da to i njemu ide u prilog kada budem rekao da mi nije prodavao niti smo se culi vidjali druzili i tako dalje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija