Jump to content

coco.melone1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pa nisu ga pokazali . Svakako, hvala na odgovorima
  2. Upravo to frustrira , jer se doista radi o nekoliko biljaka , a sumnja na preprodaju se temelji na pronađenoj vagi i 5, 85 g gljiva izmjerenih skupa s vrecicom. Za to su napisali sumnjiči se za nabavu veće količine psilocibinskih gljiva u svrhu preprodaje na ilegalnom tržištu. Što je najbolje, prilikom pretresa su se smijali što su našli, valjda su očekivali laboratorij . Ima li smisla žaliti se za ulazak bez naloga ?
  3. Hvala na odgovoru. Zanima me još, što mislite koliko je pametno žaliti se ili čak tražiti poništenje postupka ? Toliko je slučajeva , gdje su se ljudi uz pomoć odvjetnika na najbizarnije načine izvlačili iz ozbiljnijih situacija, pri tome mislim na prave uzgajivače i dilere. Kolegica s posla mi je ispričala da je njena majka ( odvjetnica ) izvukla tipa s pričom kako je cijelu plantažu kanabisa posadila njegova 90-godisnja baka . Baka je priznala, a prestara je da ide u zatvor. Drugi slucaj je čovjek koji je u svoju obranu uključio navode i citate iz Biblije kojima potkrijepljuje kako je uzgoj bilo koje biljke njegovo krscansko pravo .
  4. Pozdrav! Policijski službenici su mi upali u stan sa sumnjom na ilegalnu preprodaju marihuane. Rekli su da je netko od susjeda prijavio biljke koje su stajale na terasi . Biljke su bile zasađene, njih nekoliko u teglici od cvijeća. Male i jadne i nikome normalnome ne bi palo na pamet da je to za preprodaju. Provela sam više od 24 sata u pritvoru , nije mi dopušteno da se ikome javim . Nalog , niti znacku mi nitko nije pokazao . Uz to par sati nakon pretresa stana vijest je izašla u medijima sa slikama stana i bombastičnim naslovom kako je zagrebačkoj dilerici policija stala na kraj . Nemam odvjetnika , jer velika dilerica je podstanar koji živi od plaće do plaće i ne uspijeva uštedite niti za neku krntiju od auta. Za sad me zanima samo smiju li se takve stvari davati u medije prije nego je donesen ikakav sud i napravljeno vještačenje. Upravo zbog te vijesti sam ostala i bez stana.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija