Jump to content

Ntmc123

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Lijepa naša Hrvatska ukoliko mi uspijemo nešto riješiti napisati ću vam ovdje
  2. Na zk izvadku samo za taj “naš” stan je vidljiva ta jedna plomba, a kada se otvori zk izvadak od svih 7 zgrada postoji jos 4 plombe ali na tom pojedinacom zk se ne vide osim te jedne.
  3. U vlastovnici pise sljedece: 81. Suvlasnički dio s neodređenim omjerom ETAŽNO VLASNIŠTVO (E-81) jednoiposobni stan br.xy na IV (četvrtom) katu u površini od xy m2 s pripadajućom ostavom u površini od xy m2, koji je dio neodvojivo povezan s odgovarajućim suvlasničkim dijelom cijele nekretnine koji je jednako velik kao dijelovi ostalih suvlasnika da li je opaska od grutovnice garancija da cemo se nakon kupnje stana imati pravo upisati kao vlasnici iako ce i dalje postojati plomba? koliko traje proces brisanja plombe? navodno je gospodin ulozio zalbu jer je imao dva stana jedan iznad drugog a htio ga spojiti i prikazati kao jedan, dvoetazni stan 🤷🏻‍♀️ njegovo ime nalazi se na plombi, a na vlastovnici se vodi kao vlasnik stana na broju 13, a mi kupujemo stan na broju 1. isplati li se uopce ulaziti u takvo nesto ili je kupnja rizicna?
  4. Pozdrav! Muž i ja pronašli smo stan za kupnju. Nakon što su nam vlasnici dostavili ZK izvadak za banku vidimo da je aktivna plomba Z-… Ta zgrada u kojoj je stan i ostale zgrade od broja 3-13 nalaze se na jednoj čestici. Provjerom se vidi da se plomba odnosi na stan u zgradi broj 13 ( vlasnik je podnio nekakvu žalbu ) dok je navedeni stan koji želimo kupiti u zgradi broj 1. Zgrada je etažirana. Zašto je na ZK izvadku vidljiva plomba koja se odnosi na skroz drugi stan? Da li je moguće tražiti brisanje te plombe i koliko to traje? Hvala, Lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija