Jump to content

Juznjak2

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nisam dobio zadovoljavajuci odgovor! Ponavljam pitanje da li bi u tim slucajevima koje sam spomenuo trebalo vratiti dvostruku kaparu mada prodavac koji tu ne zivi nije znao da se je dogadjaj dogodio ikada prije? Hvala
  2. Pitanje bi bilo da li mu je odustajanje prihvatljivo tj razlozno da mu prodavalac trebao vratiti dvostruku kaparu mada prodavalac nije nikada nista vidio ni o toj vodi znao jer tu ne zivi stalno!
  3. Koliko je to realni problem prosudite sam ako na padini brda nakon obilnih kisa pocnu izbijati podzemne vode i to na centralnom mjestu gdje se je zamisljala gradnja u perspektivi! Da li je to skriveni nedostatak prokuzite sami?
  4. Neki od primjera: Ako poslije potpisivanja Predugovora i primanja kapare, padnu obilne kise sa druge strane brda i podzemne vode izbiju na povrsinu u obliku izvora na zemljistu koje se prodava i to se dogadja svako 5-6 godina a kupac je to vidio i sada nece da kupi! Prodavac se pravda da je on to naslijedio da tu ne zivi i da mu nitko o tome nije nikada govorio te da nije nista sakrio od kupca!
  5. To su opcepoznate stvari medjutim pitao sam za skrivene osobitosti objekta koji se prodava i sto moze posluziti kao razlog odustajanja kupca i trazenje istog povrat dvostrukog iznosa kapare.
  6. Prodajem zemljiste i kupac je voljan dati kaparu po Predugovoru. Koje su zamke kod potpisivanja Predugovora gdje bi se kupac mogao pozivati na raskid Predugovora i povrat kapare x2? Da li se moze pozivati na neke skrivene osobitosti koje mu nisu bile poznate u trenutku potpisivanja Predugovora tj davanja kapare? ZEmljiste je padina jednog brda, krs dalmatinski sa 20% obradljivog! Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija