Jump to content

Buda8839

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Provjereno - ugovor o djelu ne smije biti iznad 370€ neto.
  2. Hvala i jasno mi je to sve.. ali bi onda mogli i moju plaću od strane poslodavca pribrojiti..? taj ugovor o djelu je trajao do 30.9. isto kao ugovor o radu, i obje plaće trebaju ići za 09/2023 u 10. mjesecu. na temelju čega mi onda mogu obustaviti isplatu naknade za nezaposlene ako je to posao koji sam obavljao u vrijeme dok sam jos bio zaposlen?
  3. 500€ bruto, po nekom izracunu bi trebalo biti 348.5€ neto. Oba ugovora su mi trajala do 30.9. a nezaposlen sam od 1.10. Htio bih napomenuti da ja nisam obavljao poslove nakon isteka ugovora o radu i ugovora o djelu (30.9.) nego me samo zanima mogu li ovi s biroa krivo protumaciti da sam ja radio dok sam bio nezaposlen itd..
  4. Pozdrav svima, imam malo zeznutu situaciju pa cu odmah pojasniti o cemu se tu radi. radio sam u firmi sve do 30.9. i uz to sam imao jos jedan ugovor o djelu od strane jedne udruge za 500€ bruto (oko 348.5€ neto) koji je trajao do 30.9. isto kao ugovor o radu. Ugovor o radu je istekao i ugovor o djelu također (30.9.) je bio zadnji dan za obavljanje tog posla, te sam se prijavio na biro 5.10.2023. Mene sada zanima jel ja gubim pravo na novcanu naknadu od strane biroa zbog tog ugovora o djelu? Znam da je trajanje tog ugovora bilo za vrijeme dok sam ja bio zaposlen i u drugoj firmi i oba ugovor (o radu i o djelu) su istekla 30.9. (isti datum), zadnja plaća mi treba biti 10.10. od strane firme i plaća od strane udruge treba biti do 25.10. Što ako je njima vidljiva ta transakcije što mi udruga isplati i protumače da sam ja radio za vrijeme trajanja nezaposlenosti? Mogu li ja njima dokazati suprotno ugovorom o djelu na kojem je vidljivo da je posao treba biti obavljen do 30.9., dakle u vrijeme dok još nisam bio prijavljen na biro. Znam da ovo zvuci previse paranoicno😂 ali ne zelim da me vijaju ovi s biroa
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija