Jump to content

iggy76ZG

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

49 pregleda profila
  1. Prvo sudenje sudac je objasnio baki da ona ne spada u prvi red u odlučivanju gdje djete treba zivjeti..mene je sud slao na sve moguce pretrage za drogu i alkohol da bi psihijatar ustanovio da ja prolazim razdoblje krivice jer nisam napravio nesto više..to i je istina ..taj kriz cu uvjek nositi..ali da baka ne da da moj sin ima ijednu zajdnicku sliku di smo sin,supruga i ja..pa cak niti sliku on sa mamom to je bolesno
  2. Bioloski sam mu otac..ide kod psihologa ali baka mom sinu kaze da ne govori nista jer sto stranci trebaju ista znati. Ovo što psihicki podnosi moj sin podnosila je i moja nevje.supruga..
  3. Preminula mi je nevjencana supruga prije 14mj., njezina majka mi putem CZSR i suda pokusava oduzeti sina te je u tome i uspljela. CZSR rekla je a i sudu da ona ima dionica , 2 stana, kucu na moru, kucu u Zagorju i kucu u mjestu gdje sama zivi sa mojim malodobnim sinom. Ja sam zaposlen, iznajmio sam stan gdje dijete ima svoju sobu, ja svoju i boravak i kuhinju. Sada sam dobio rješenje da djete i dalje bude zivio kod bake, a mene moze vidjeti jednu subotu i jednu nedelju mjesecno. Sto je jos gore djetetovo ponasanje je doslo do toga da psuje svakoga, prijeti nasiljem a u rjesenju stoji da ja odgovaram za njegovo ponasanje. Prije smrti majke imao je empatije, sada nema prema nikome. Nazalost doslo je do toga da cu se sudski odreci, jer psihicki vise ne mogu izdrzati torturu koju izvodi njegova baka po mami.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija