Jump to content

Marcel Marcelino

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobro jutro svima, provjereno, bez ugovora. U svakom slučaju, ako nema ugovora, sada prijatelj nije imao posjete, ili se mu čini da se kontrolira svaki njegov korak, ne samo njegov, nego i od svih podstanara. Osjeća se gore nego u nekom študentskem domu, ali on je vrijedan dečko, ide na pošto, tamo iz razloga da nešto zaradi.
  2. Koliko ja znam, ne. Ograničenje posjeta nametnuto je usmeno. Gdje mogu potražiti prava podstanara, jer mi se čini zadiranje u privatni život.
  3. Pozdrav svima. Prije svega, dopustite mi da se ispričam ako tema nije postavljena na ispravnom mjestu. Prijatelj, 27 g., se uselio u kuću s nekoliko podstanara. Ima svoju sobu, za koju također pošteno plaća najam, prijavio se i na adresi, dobio novu osobnu iskaznicu, isto i nije pušač. U kući živi i rođak iznajmljivača koji se brine za red u kući. Zanima me da li stanodavac i rođak stvarno imaju pravo ograničiti posjete na maksimalno 2 sata dnevno? Zabranjuje posjetima biti u sobi prijatelja, mogu biti samo u zajedničkim prostorijama - u kuhinji. Također ne dopuštaju posjete navečer, nema šanse da prespavaju, čak ni jednom ili dva puta mjesečno. Ne bih rekao da ima posjete svaki dan, ali možda samo jednom tjedno, vikendom. Stvarno ti se može zbranimi posjet u sobi, koju plaćaš? Ne bih rekao da bi moj prijatelj bio mirotvorac, on je stvarno mirna, uredna osoba. Ograničavanjem posjeta prijatelj se osjeća kao da mu je privatnost odsječena. Unaprijed hvala svima, Marcel
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija