Jump to content

Upitnikusklicnik

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Postoji snimka, dogodilo se na poslu. Bilo je vise prekrsaja, oko 40ak, tako da bi se mogla skupit skupna tuzba i ljudi za istu. On je sad u zatvoru, tako da ne znam ima li otkud platiti. Hvala na odgovoru.
  2. Pozdrav Imam samo upit pa ako mi mozete pomoci ili me uputiti dalje. Prosle godine na poslu sam imala pljacku. Osigurani smo preko firme te sam od tog osiguranja dobila novce- naknada za bolovanje, troskove i slicno. Prije par dana mi je doslo sudsko rijesenje da je razbojnik u zatvoru i osudjen na 6 godina zatvora zbog svih pljacki i razbojnistva koje je pocinio u zadnje 2 godine. Postoji li tu kakav element za privatnu tuzbu ili ne? Od tog dana sam pod izrazitim stresom, znam da je proslo godinu dana ali stres mi je prouzrokovao anksioznost, nisam mogla spavat, nakon povratka na posao i dalje sam bila pod stresom, te sam ove godine, 8 mjeseci nakon pljacke dozivjela mozdani, imala operaciju na srcu i slicno. Nije nuzno povezano, a mozda i je, ali stres mi je unistio kvalitetu zivota i bacio me u uzasne troskove sto se tice manje place, zdravstveni problemi, trosak ljekova za krv, srce, normabeli... Dan danas me strah i dozivjela sam napadaj panike dan kad sam dobila sudsko rijesenje da je lopov osudjen.
  3. Pozdrav 22.10.2023 dolazim na posao i najavljujem nakon par sati smjene da odlazim na bolovanje zbog mobinga koji tamo trpim duze vrijeme. Drugi dan, u ponedjeljak, zovem doktoricu, otvaram bolovanje i trazim uputnicu za psihijatra- prvi pregled. Isti dan popodne mi dolazi na e gradjani odjava sa mirovinskog. Nit sam ista potpisao, najavio sam bolovanje jer se tjednima ne osjecam dobro. Poslodavac mi je samo danas poslao poruku da dodjem potpisat sporazumni otkaz. Kako je moguce da me odjavio i dao mi otkaz sa danom otvaranja bolovanja bez da sam ista potpisao i bez da mi je ista rekao i najavio? Sto dalje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija