Jump to content

Elmaa

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Elmaa objavio

  1. ok za taj dio sam se nudila da mu isplatim pola iznosa, no on mene tereti za neke kredite koje je podizao a da ja nisam bila apsolutno upućena ni u šta
  2. Nije mi jasno kako ima pravo potraživanja, ako isti ne učestvuje u otplati
  3. S obzirom da su nam rate prinližne, on traži da se upiše u hipoteku stana, koji smo skupa otplačivali godinu dana. Ne pristaje da mi isplatim tih 6 mjeseci, nego zahtjeva od mene 45 000 km. Ne znam da li postoje načini da se dokaže njegova kocka? Da li kao majka koja je dobila starateljstvo imam neke prednosti. Da li mog djeteta ima igdje u tome?
  4. Zaista mi nije jasno ako BAŠ NISAM NIŠTA POTPISALA na osnovu čega oni imaju pravo da vrše bilo kakva potraživanja prema meni. Ja sam već kreditno zadužena i imam hipoteku na sebi na koju mi odlazi pola plate. Pripalo mi je i dijete i ako sve sumiram ne ostane nam sad za života..sastavljamo kraj s krajem. Napominjem da je kredit nenamjesnki.te apsolutno nisam bila upućena u isti.
  5. u vrijeme braka, suprug je periodično dizao kredite bez mog znanja i prelamao ih
  6. Bivši suprug ima zaduženja od 46 000 km za koja nisam upućena niti šta potpisala. ja sam digla hipotekarni kredit koji smo skupa plačali 14 mjeseci. Sad on ne pristaje na pola isplate i mene tereti za svoje kredite. Šta da učinim.Advokat mi kaže da se teretim za njegove kredite bez obziraa što ništa nisam potpisivala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija