Jump to content

okrim

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Onda mogu komotno podijeliti kazne cijeloj Gornjoj Dubravi. Tamo svaka ulica ima takav "nogostup", i nikad nisam vidio da je netko dobio kaznu. https://maps.app.goo.gl/fzeFdiHfbbHNAhGaA
  2. Usput, pred par mjeseci su bili postavili privremeni znak zabrane parkiranja (onak s gumenom podlogom) ispred broja 4. Stajao je nekih mjesec dana i odjednom nestao. Očito tad nisu bili sigurni da je to nogostup i da bi kazna bila legitimna.
  3. Schrottova ulica. Evo da ti uštedim klikanje https://maps.app.goo.gl/F9apYMsxL7BS1cS37 Auto je bio parkiran na mjestu gdje je bijela Alfa Romeon Giulietta na Street viewu. Apsolutno svaki auto s obje strane je imao kaznu.
  4. Dakle danas sam dobio kaznu za parking. Ne samo ja, nego čitava ulica puna auta. Lokacija Zagreb. Ulica NEMA znaka zabranje parkiranja, što sam i poslikao s mobitelom. Bio sam parkiran na nazovi nogostupu (u istoj razini s kolnikom od kojeg ga dijeli samo slivni kanal). U njoj parkiram već par godina i nikad nije bilo problema. Na Google street viewu se baš lijepo vide parkirani auti na svim datumima. Sutra ću opet poslikati parkirane aute. Druga stvar. Na kazni nema nikakvih informacija o podnošenju prigovora na kaznu. Kako to? Kad sam dobio kaznu za parking u Šibeniku, sve je pisalo. Zvao sam info telefon prometnog redarstva, oni su rekli da nakon 15 dana dolazi kazna na kućnu adresu i onda se mogu žaliti na prekršajnom sudu. Ako sve to ode do suda, tko plaća sudske troškove i koliko oni iznose? (Kazna je 30 eura, 15 ako platim u roku 3 dana) Ako ispada da ja plaćam sudske troškove bez obzira na rezultat presude, možda mi se više isplati platiti kaznu... ali onda ispada da prometni redar može zalijepiti kaznu bilo kome kad god želi i ne isplati se žaliti - kako takav reket može proći u pravnoj državi? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija