Jump to content

Danko1234

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nažalos ni to ne ide i email je blokiran, neznam zašto. Anmeldung im Moment nicht möglich Um unbefugten Account-Zugriff zu verhindern, werden Anmeldeversuche vorerst blockiert. Versuchen Sie es in einer Stunde noch einmal mit diesem Gerät und demselben Browser.
  2. Moguće da ste u pravu i da bismo mogli tako napraviti. Provjerit ću. Hvala
  3. Ona nažalot nema dostup do svog email. Ja sam već poslao njezinu osobnu ali ne vrijedi. Nisam siguran da bi to bilo legalno da ja pošaljem zatjev u njezino ime sa njezinog emaila i kakav bi mogao biti rezultat i posljedice. U svakom slučaju zahvaljujem na komentaru.
  4. Trenutno imamo problem da je supruga na drugom kontinentu i ukraden joj je telefon. Ona nema mogućnost da nazove ili napiše email u Telemach da zablokiraju njezinu karticu. Ja sam im napisao ali mi je Telemach odgovorio da će blokirati SIM samo u slučaju ako im ja dostavim punomoć od javnog bilježnika. Telamach vidi gdje se telefon trenutno nalazi i trebao bi po mom mišljenju snositi punu odgovornost za moguće troškove zbog toga što dopuštaju da se telefon nesankcionirano koristi i da se ti troškovi stvaraji i akumuliraju. Kako sad da postupimo ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija