Jump to content

Dennezd

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ovisno o sudu, ali nebi trebalo. I prije se brisali to iz Dosije ako nisi 5 godina ponovio prekršaj. Neznam kad se promjenilo jer niti si Kazneno gonjen i maloljetan u korištenju lakše droge. Platit ćeš prekršajnom sudu kaznu a da ćeš biti zauvijek evidentiran ko neki ovisnik sumnjam.
  2. Kad sam nakon rata tražio posao to što sam branitelj je bio veći minus nego prednost. A koliko ih je umrlo u 50ima dok se sad sva dokumentacija za status HRVI i ratni put čeka i više od godinu dana. A mirovinu u 53kad zatražiš bolestan i umoran čeka se i više od 4god. I onda mi kaze ministar da mogu raditi 4sata.Pa da mogu raditi nebi bio na naknadi od 165eura i čekao smrt ili mirovinu nego bi radije radio. Ruganje ništa drugo jer zahvale nam jednom godišnje a što se sve obećavalo nisam ni slušao 91.Ali ovo sa naknadom je gore nego biti civil na socijalnoj pomoći. Jer vaučer smo dobili do daljnjeg, jednokratna nam je manja i ogrjev nemamo. A moramo biti ko i socijalni slučaj bez kuće i kućeta da je dobijemo. Imamo jednu jednokratnu i dobiješ 170eur a civil 500eura ako ima normalnu soc. radnicu Ogrijev ne dobijemo pa neka zbroji ministar kad oduzme vaučer tko ima više i koga ce uvijek biti dok mi iz umiremo?
  3. Veća prava imaju civilni socijalni slučajevi nego nezaposlen branitelj. Jer branitelj je dobio vaučere zbog stanja u Ukrajini i neće mu ostati, ima pravo na 170eur jednokratne novčane pomoći a civil oko 500dur i ogrjev. I branitelji umiru dok obični socijalni slučajevi vječno traju. Tko ne vjeruje neka izračuna sve skupa i zar branitelji nisu stvarali državu ne računajući da će moliti sirotinjske dodatke. A traži da se utvrdi HRVI a u Zadru živi čeka mjeseci da mu Karlovac napise ratni put pa u Split sa hrpom dokumentacija od psihijatra 2 put uđe i ako dobije nakon više od godinu dana HRVI čeka mirovinu još minimum 4 do 5 godina, pa tko živ a tko i koliko ih je vrlo u 50 ima je vojna tajna. Sramota!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija