Jump to content

MalaMu

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da, no banka se jos nije zabiljezila na moj dio. Danas sam dobila poslijednju opomenu prije pokretanja pravnog postupka naplate. Pokusavam ih kontaktirati radi dogovora no ne uspjevam nikoga dobiti na telefon niti su mi odgovorili na mail. Pokusavati cu i dalje no eto, najvise se bojim ako se upisu na nekretninu da ostanem bez nje a to nam je jedina nekretnina koju posjedujemo.
  2. 50:50 na muza i mene. Nisam gore napisala da sam ja to davno podizala nenamjenski kredit, bez jamca. A muz je podizao hipotekarni kredit na kucu koji se redovno otplacuje
  3. Pozdrav. Banka mi je raskinula ugovor o kreditu zbog neplacanja. Bila sam u banci, nista mi nisu rekli vec samo dali br na koji trebam zvati pa vidjeti sto dalje napraviti i kako se dogovoriti, medutim nitko mi se ne javlja danima. Sada me zanima,posto nemam primanja nikakva, nemam pokretninu u vlasnistvu ali imam pola kuce koju djelim sa suprugom gdje on uredno, u istoj banci, otplacuje kredit. Svjesna sam da mi sada teku vece kamate. Nemam cijeli dug od cca 9000e za otplatiti odjednom no placali bi pomalo svaki mjesec koliko budemo mogli odvojiti. Zanima me dali mogu ostati bez jedine nekretnine nakon ovog otkaza ugovora jer je napisano da ce se pokusati namiriti pokretninama, nekretninama i sl..?
  4. I htjela sam jos napomenuti da sam krivo procitala stanje duga, cini mi se da su dosta manja potrazivanja (ne vidim tocnu cifru no navedeno je 8 ovrsnih postupaka). No pisalo je da je to za dugovanje starije od 3god koja nismo podmirili ali meni se ovdje radi o prosloj i pretproslog godini pa ne znam da cu dobiti mogucnost da nas oslobode placanja. Izvinite zaista na puno pitanja i unaprijed hvala za Vase odvojeno vrijeme i svaki odgovor.
  5. Hvala Vam na odgovoru no prvi puta se susrećem s ovime ,strahujem i nisam pametna što i kako da napravim. Ugl, kazete,postoji mogucnost da budem oslobodena odredenih obveza. A sto ako mi ne omoguce to? Sto i kako dalje? Ja stvarno ne znam kako i zasto sam se dovela u ovu situaciju,planirala sam odbiti ovo i polako otplacivati kako budem u mogucnosti no sad ste me ipak malo oraspolozili da nije sve tako crno kako ja gledam na to.
  6. Pozdrav! Danas mi je stigao poziv za provedbu jednostavnog postupka stecaja potrosaca. Zanima me sto ce se dogoditi ako pristanem na postupak stecaja s obzirom da zivim u bracnoj zajednici,suprug je zaposlen i imamo kucu u zajednickom vlasnistvu? Pokretnine i dodatna primanja na svom imenu nemam jer sam trenutno nezaposlena. Stecaj znaci dogovor oko placanja ali ne i oprost dugova,zar ne? Mozemo li ostati bez kuce iako je dug oko 2500e ukoliko dam suglasnost da se nad mojom imovinom provede stecaj?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija