Jump to content

Sanj

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Otac unuka ne dozvoljava mi viđanje djeteta, znam da je to moje zakonsko pravo samo me zanima gdje se pokreće postupak na sudu ili ? lik je psihopata kćer ga se boji makar više ne žive zajedno, kada dođem u grad on dijete uzme i ne vraća ga kćerci cijelo vrijeme dok sam u gradu.
  2. Imam slučaj svekrve koja je umrla nakon skoro dvije godine što je provela nepokretna u krevetu u staračkom domu, ne reagirajući na okolinu hranjena na sondu nakon teškog moždanog udara, kada se to desilo imala je 87 godina, sigurno nije htjela na taj način dočekati smrt, tako da razumijem gospođu i ja na taj način razmišljam i voljela bih da mogu odlučiti o svom kraju dok sam još u mogućnosti, a ne da to radi država u moje ime.
  3. Da li netko zna da li se dosjelost prenosi na novog vlasnika nekretnine?, Da pojasnim, kupila sam malu kuću na jednom otoku, kod rekonstrukcije koja je vršena prije četrdeset godina, tadašnji vlasnik proširio se na dio gradskog zemljišta i to spojio sa kućom. Radi se o dvadeset kvadrata gdje je napravio devet kvadrata konobe, a ostalo je malo dvorište sa roštiljem. To je bio dio puta koji koristi mali broj ljudi i ostalo je dovoljno mjesta za prolaz . Zanima me da li je u ovom slučaju pravo dosjelosti vezano uz vlasnika ili nekretninu, pošto sam ja treći vlasnik.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija