Jump to content

marcus0000

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozz jos jednom Evo stigao mi danas obavezni prekrsajni nalog za onaj moj izlet kroz crveno, 390 eur+1 mj zabrane upravljanja. Htio bih podnijeti zalbu, cilj je da mi odgodi zabranu na barem 7 mjeseci, tad mi nece biti toliko problematicno, eventualno ako prođe da mi oproste taj dio. Za ovih 300 eura cu se nekako vec snaci. Moje pitanje je, je li bolje da podnesem zalbu bez izjašnjavanja o krivnji ili ovu klasicnu sa već raspisanom "obranom"? Unaprijed hvala svima.
  2. Oke, to mi zvuci dobro. Hvala obojici na odgovoru. Evo jos jedno pitanje, cisto iz interesa... Kako tu moze ic ta zabrana upravljanjem kad se to ne spominje u zakonu? Vidim da se spominje min. 3 mjeseca za drugi put i sljedeće, al nigdje ne nalazim za zabranu od jednog mjeseca za prvi taj prekršaj..
  3. Pozz ljudi Molim za pomoć i savjet. Danas me zaustavila policija nakon što sam proletio kroz crveno na jednom razkrižju. Stvarno sam mislio da će žuto dulje trajat, al nije i onda mi je već prekasno bilo za zaustavljat se, al nebitno. Vozio sam tad na Uberu. To mi je zasad jedini izvor prihoda, štedim za faks, krećem najesen. Policija je rekla kazna, od 390 eura pa na više + mjesec dana bez vozačke. Nemam problema s kaznom, zaslužujem ju, ali ovo mjesec dana bez vozačke mi je noćna mora. Čekam da mi dođe doma to nešto (optužni prijedlog il šta već, ne kuzim se u te stvari) i planiram se žalit, 10 godina imam vozačku, god dana vozim intenzivno na Uberu, nikad apsolutno nikakvih prekršaja. Navest ću to i kao jedini izvor prihoda, štednja za faks, pomoć starcima (oboje u mirovini). Moje je pitanje, može li ta žalba ili nešto drugo odgoditi tu zabranu upravljanja (imam male nade da će mi ukinut, al život ne ne mazi u zadnje vrijeme pa neću nade polagat ni u to)? Planirao sam vozit do cca sredine/kraja 9 mjeseca, nakon tog samo povremeno ili skoro nikako (ovisno o slobodnom vremenu). Stvarno mi je bitno da mi taj mjesec zabrane ne nastupi do jeseni. Ako bi nastupilo cca u 11 mjesecu, to ne bih ni osjetio skoro. Odgađa li žalba izvršenje odluke o zabrani upravljanja? Na koliko otprilike? To je sve bilo u ZGu, nadležna je heinzlova pp valjda. Unaprijed hvala svima!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija