Jump to content

Sanader

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Da sam na vašem mjestu ja bi otišao na policiju i prijavio. Tu ima dokaza za više kaznenih djela. Ako vi nećete sebe dovesti u neugodan položaj, ako ste ispravni, nema razloga da ne prijavite.
  2. Hvala na odgovorima. Ja sam mislio da tretman koji sam imao mogu doživjeti samo ljudi koji su teški kriminalci. Od inspektora do DO.
  3. Trebam čekati da se optužnica potvrdi ili odbaci da bi prijavio osobu za lažnu kaznenu prijavu ili mogu to uraditi dok još ništa nije odlučeno?
  4. Nisam dobio nikakvo rješenje. Prošlo je skoro 4 mjeseca od privođenja. Namjeravao sam ići van RH da pobjegnem od te osobe, našao sam posao, ali sad ne mogu dobiti uvjerenje o nekažnjavanju i taj mi je plan propao. Na povratku u RH sam uhićen na granici. Nevjerojatno je da se može desiti takva glupost.
  5. Prijavljen sam za nametljivo ponašanje unatrag godinu dana. Bivša me prijavila. Priveden sam, pušten sa mjerama opreza. Imam dokaze da smo komunicirali, nalazili se, više od stotinu slika koje mi je ona poslala u tom vremenskom periodu, od kojih je pedeset 2 tjedna prije prijave. Imam mailove, poruke. Na DO sam to rekao ali oni mi nisu dali da pokažem dokaze iz mob, jer sam uhićen, bio sam u lisicama kao neki zločinac. Išao sam na policiju da podnesem prijavu zbog lažne kaznene prijave ali oni su rekli da tu ne mogu ništa i da je sve sad na DO. Jel to normalno, da oni mene ne doživljavaju?
  6. Zanima me da li sve potvrđene optužnice idu na e oglasnu ploču? Obzirom da smo svi nevini dok nam se ne potvrdi krivnja čini mi se glupo javno objavljivanje podataka jer na kraju možemo biti oslobođeni krivnje, ali stigma ostaje. Da li je moguće tražiti anonimiziranje mojih podataka kao okrivljenika u slučaju da se sve optužnice javno objavljuju? Ako dođe do suđenja, ono će biti javno obzirom da žrtva nije maloljetna osoba?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija