Jump to content

butterflyy

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Zavisi ko Vam je radio rešenje? Moja preporuka zovite Gradski Ured u Zagrebu, odeljenje za državljanstva. Gospođa Zvjezdana Petković mi je pronašla matičara koji je imao moj predmet kod sebe i on mi je sve zavrsio. Zovite nju i sigurno ce vam pomoci, zena je gospođetina.
  2. Ja sam juče zvala u Zagreb čoveka koji mi je radio rešenje, pitam koliko se čeka da budem spremna, rekao mi je da sam upisana još pre nekoliko dana samo što mi niko iz Veleposlanstva nije javio. Na kraju se ispostavilo da sam podigla domovnicu i izvod, gospođa iz Veleposlanstva me zove i kaže kako moram biti strpljiva, tek je prošlo 6 dana bla, bla i kada sam joj rekla da sam već uspela, kao da je bila iznenađena, jer ona očigledno nije znala da je to rešeno, obzirom da me nije zvala da me o tome obavesti, već me je zvala zbog emaila koji sam poslala, da se informišem koliko treba da čekam. Uglavnom ja sam bila uporna i isplatilo se. Isto želim svima drugima i da što pre dobiju svoje dokumente. Lep pozdrav!
  3. Ja sam juče zvala u Zagreb čoveka koji mi je radio rešenje, pitam koliko se čeka da budem spremna, rekao mi je da sam upisana još pre nekoliko dana samo što mi niko iz Veleposlanstva nije javio. Na kraju se ispostavilo da sam podigla domovnicu i izvod, gospođa iz Veleposlanstva me zove i kaže kako moram biti strpljiva, tek je prošlo 6 dana bla, bla i kada sam joj rekla da sam već uspela, kao da je bila iznenađena, jer ona očigledno nije znala da je to rešeno, obzirom da me nije zvala da me o tome obavesti, već me je zvala zbog emaila koji sam poslala, da se informišem koliko treba da čekam.
  4. Upravo sam ih pozvala, ali pokušaću kasnije jer se nije niko javio. Hvala Vam svakako, nadam se da ću uspeti da ubrzam postupak.
  5. Pozdrav svima! Ja sam dobila pozitivno rešenje. U četvrtak sam bila u veleposlanstvu u Beogradu, potpisala sam i poslato je u matični ured na upis. Rekli su mi da će me pozvati. Ono što mene zanima, jeste kada bi me okvirno mogli pozvati? Hitno mi je... Hvala i pozdrav.
  6. Pozdrav svima! Ja sam dobila pozitivno rešenje. U četvrtak sam bila u veleposlanstvu u Beogradu, potpisala sam i poslato je u matični ured na upis. Rekli su mi da će me pozvati. Ono što mene zanima, jeste kada bi me okvirno mogli pozvati? Hitno mi je... Hvala i pozdrav.
  7. Znači li ovo da je prošlo sve provere i da samo još treba da se izvrši upis?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija