Jump to content

SpecialMecial2365

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Aha, znaci zatvor i novcana (nema svoju zaradu) se nece desiti. Sto tocno znaci centar za odgoj? Pise da i dalje ide u svoju skolu te da ima neke aktivnosti, znaci nije neka strogo zatvorena ustanova di predaje svoje stvari (mobitel, novce itd.) i nema pravo izlaska nego je vise kao srednjoskolski dom? Koliko je ta mjera vjerojatna? Znam da je najbolje odvjetnika pitat ali dok ga ona jos ne dobije zelim da se smiri i ne stresira ako ne treba.
  2. Uredu, u pitanju je jedna frendica (17 godina, nikad prije nije imala probleme sa zakonom) uhvacena je da vozi bez polozenog ispita jucer. Jako se prepala jer je vidjela da u zakonu pise da moze dobiti 60 dana zatvora. Koliko je to vjerojatno? Sto bi bilo sa skolom npr. 60 dana je puno za izostati? Rekla mi je da planira (odnosno njeni roditelji jer ne moze ona sama nema 18) kontaktirati odvjetnika.
  3. Cak iako je rijec o maloljetnicima? (naravno sve anonimno bez detalja koji mogu otkriti imena i tocan slucaj).
  4. Mislim na to je li ilegalno na internetu traziti pravne savjete ali da se tokom postupka azurira, na primjer kazes na portalu nekom promjenilo se to i to, kako sada moze zavrsiti. Naravno pitam za slucaj da se ne spominju imena, brojevi slucaja, tocni datumi itd. Vec da se anonimno tako pita za savjete i da se tokom postupka stavljaju update-i za savjete za promjenjenu situaciju?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija