Jump to content

Cocomelon

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vm na detaljanom odgovoru. I tom slučaju ke njabolje da ured koji je radio etažni elaborat napravi dopunu. Pretpostavljam da nije potrebno ponovno mjeriti sami objekt s obzirom da je to učinjeno nedavno. Još jedno pitanje. Da li je dvorište moguće prikazati kao samostalnu uporabnu cjelinu? Ideja drugog vlasnika je da dio dvorišta bude u njegovom vlasništvu, a ne u korištenju. Hvala
  2. Na temelju nalaza sudskog vještaka stambene zgrade izgrađene na xy čestici...upisana je stambena zgrada xy m2 i dvorište xy m2/ pod vlastovnicu su odvojeno upisani suvlasnički djelovi u svojim omjerima (etažno vlasništvo).
  3. Pozdrav, molim Vas savjet. Obiteljsku kuću etažirali smo prije 3 godine (dva stana i dva vlasnika) no taj elaborat ne uključuje i dvorište (ista čestica). S obzirom da bismo voljeli i pravno podjeliti dvorište, ucrtati parkirna mjesta i vrt, da li se to može napraviti bez ponovnog etažiranja samog objekta već "nadogradnjom" na postojeći elaborat? Granice korištenja su jasne i nije nam problem napraviti geodetsku izmjeru dvorišta ukoliko je to potrebno kao baza. Ako netko ima friško iskustvo biti ću zahvalan.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija