Jump to content

magyla

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je magyla objavio

  1. Poštovani; Već dugo čekam rješenje za ID, a kako sa psihički bolesnik i epileptičar, pa da mi malo smanjite stres možete li mi reći u koju razinu potpore bi ja trebao pripasti. Primam osobnu invalidninu od 2011. i imam tri dijagnoze psihičke i jednu epileptičku. F29, F 07.0 F42.9 i G40.2. Bitno mi je da smo dobijem jednu od prve 3, jer sam čitao da bi tako trebalo po zakonu. Inače sam sve nalaze uredno predao u CZSR. Hvala!
  2. Poštovani! Molim Vas možete li mi reći jel normalno da dođe Europska iskaznica za osobe s invaliditetom i Nacionalna iskaznica za osobe s invaliditetom te Rješenje kojem su one izdane prije rješenja za ID.? Inače zahtjev za rješenje je predano u 11. mjesecu prošle godine. Hvala!
  3. Ja sam im samo rekao kad će poslati papire u ZOSI a oni meni čekaj nisam jedini, a ja imam miljon dijagnoza psihičkih + epilepsija i nestrpljiv sam i u stresu sam da mi ne daju ID. Zato Vas molim koju skupinu bih mogao dobiti. Oprostite i hvala vam.
  4. Zapravo ne viču nego podignu prema meni ton.
  5. samo me zanima jel epilepsija dodatna bolest? nisu mi baš u CZSR uljudni i viču na mene, a ja predao papire prije više od mjesec i pol a još nisu poslali u ZOSI
  6. uzeli su mi dokumentaciju i rekli da bi trebao dobiti jedu od prve 3 razine
  7. Poštovani! pisao sam vam već, ali me još samo zanima ovo epileptičar sa psihijatrijskim komorbiditetima, F29, F07.0, F42.9 i G40.2 inače primam osobnu invalidninu, i ako mi možete reći da li na vještačenju za ID gledaju radi mog psihičkog zdravlja i stanje u obitelji, nažalost ostao bez mame rano, brat poginuo u nesreći i otac imao nedavno moždani udar. ja sam ostao sam sa bolesnim ocem. Sve je to psihijatar napisao u nalazima. dal to gledaju na vještačenju u ZOSI. jer ako ostanem sam ja ne znam kako ću i otac je bio u dubokoj depresiji jer se radi mene brine i bio je na psihijatriji. Hvala!
  8. Poštovani! U nalazu mi stoji ovako: u psihijatrijskom tretmanu u okviru epilepsije. imam dijagnoze F29, F07.0, F42.9 i G40.2 primam osobnu invalidninu 0d 2011. i u centar za soc. skrb su mi rekli da donesem par nalaza zadnjih. socijalna radnica mi je rekla da se od 2015. promijenio zakon i da se sad uveo stupanj invaliditeta i zato sam morao predati te papire. Molio bih vas po ovome što ovdje piše u koju razinu bih ja mogao pripasti, inače sam bio 5-6 puta na psihijatrijskim liječenjima i svaki put vezan za krevet. Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija