Jump to content

autoservis

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, evo upravo sam saznala da je subjekt obrisan . Našla sam tko je bio stečajni upravitelj ali se ne javlja na telefon. Zaista ne znam što napravitidalje, po meni bi bilo najispravnije pozvati vučnu i poslati je na adresu pa neka gospoda plate prijevoz kada već im čuvamo vozilo godinu dana. Samo opet mi je žao čovjeka vučne ako mu dotični neće htjet platiti.
  2. Hvala Vam puno za savjete Svakako ću napraviti sve po njima!
  3. Nemamo mjesto jer je auto od vlasnika van hr ili na smetlište. Nismo za prvo vozilo kontaktirali stečajnog upravitelja. dali bi trebali i kako da saznam kojega?
  4. Poštovani, molila bi Vaš stručni savjet . Imamo autoservis i imamo dva vozila koja stoje kod nas jedan četiri a drugi godinu dana . Vlasnik jednog je firma koja je u stečaju , a drugog čovjek koji ne živi u Hrvatskoj. S obzirom da se ljudi ne javljaju na telefon niti pitaju za vozila ,srečom mi ih nismo krenuli popravljati jer je na oba veliki posao ali bi voljeli vozila maknuti sa svog posjeda. Molila bi vas savjet kako a da po nas nema sankcija ? Uapijed puno hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija