Jump to content

davorin33

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. položioooooooooooo! uspio sam. ljudi, učite i nebojte se. ako ste učili znat će to cijeniti. prof. josipović je bila najkorektnija. sve što ste ste čuli zaboravite. ako već idete na ovako važan ispit, to znači da ste i nešto učili. a ako ste i učili uspjet će te. josipovićku pljuju samo oni što nisu učili!!!
  2. izlazim ja. ako ima koga da mi da kakav savjet, pitanja, upute, skripte viška, zakone, preporuku, da mi opiše kakvi su ispitivači...itd slobodno. bog će vam platit. ( i ja čim se probijem)
  3. nažalost nemam više vremena slušati ispit. idem u siječnju. ako netko ima savjeta i komentara, dajte.
  4. mislio sam, da li se može proći ako se odgovore osnovne stvari ili će ići u detalje, na način da zahtijevaju sve što se tiče pojedinog pitanja. primjer: ako pitaju pritvor da li traže i da znaš sve rokove trajanja, ovisno za koje djelo se sudi, i u svim situacijama i slično. ili u vezi prigovora oko optužnice da li traže sve što se nalazi napisano od članaka 290-299(tu je negde otprilike jel?) ili ono najbitnije jel me kužiš?
  5. davorin33

    zkp

    da li netko zna kako se ispituje obzirom na dijelove zkp-a. konkretno, dali puno traže detalja što se tiče izvida, istrage, istražnih radnji, postupka povodom navedenog,rokova ili se traži neko opće znanje. ako netko ima pitanja pa da mi pošalje.....
  6. neka me netko ispravi ako griješim ali takva razlika je nebitna jer su u pogledu i nasljeđivanja i uzdržavanja i roditeljske skrbi i svih bitnih stvari djeca rođena u braku izjednačena u svojim pravima sa izvanbračnom. ili griješim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija