Jump to content

Zbnk

Korisnik
  • Broj objava

    22
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. postovani, mozete li mi pinpointati gdje da ovo provjerim u NArodnim novinama? hvalate koliki je iznos maximalni kazne. za kazneno mi se ovo cini! Članak 305. KZRH
  2. po gradilištima borave u istom gradu,spavaju po tim stanovima koje i rade., mene kao vlasnika nekretnine nije briga, ili me mora biti briga? ja samo dajem boraviste ljudima.. jesam li u kakvom prekrsaju... za ostalo se brine firma koja ih uvozi i daje im posla,...
  3. Kojem,kolikom(i u praksi ili samo u teoriji) te molim, link na NN ili sto da trazim.. hvala najljepsa
  4. Poštovani, molim informaciju, da li se osoba nalazi u nekakvom prekrsaju, ako prijavi boravište nekoliko stranih drzavljana na adresu iako oni zapravo ne stanuju/borave na istoj, jer su stalno na gradilištima. Ono sto sam citao jest da ide 16m2 po jednom radniku od ukupne netto površine objekta. Hvala najljepša.
  5. e to sam trazio. to je naputak ili mozda zakonska obveza?
  6. hvala Vam puno, to sam i mislio, dakle moze ali i nemora. nazalost u praksi to i nije tako. pretpostavljam tek kad se dogodi nekoctesko djelo, recimo da se dijete fizicki zlostavlja, onda skola posalje czss na vrata roditelja. mene je zanimalo da li je mozda skola po zakonu duzna u konacnici i takve stvari u intersu djeteta rjesavati. ocito je tu u pitanju samo revnost pojedinih osoba u odgojnoj ustanovi. hvala jos jednom.
  7. to je pitanje. smije li skola ovakvo sto napraviti?
  8. 1. Nema nikakav dokument: dijete nije zlostavljano, roditelji imaju dogovor i drze se toga. Nisu vjencani,dijete je priznato od oca i to je to sto zakon zna o njima. Ukratko: zeli se izbjeci centar za socijalnu skrb u bilo kojem kontekstu. Postoji li sansa da prilikom upisa u prvi razred,odgoja ustnanova-skola, mora prijaviti czssk doticnig roditelja,jer neradi u intersu djeteta zbog me potrazivanja alimentacije od oca. da li je to praksa u skolama? jasno mi je ako dijete bud problematcno, da je skola duzna nakon neke iteracije javiti czssk. hvala.
  9. postovani, da li je istina da je skola duzna obavijestiti/poslati prijavu prema czss pri upisu djeteta u 1 razred,ako samohrana majka nije trazila alimentaciju od oca koji je dijete priznao,dao prezime? a nije dosao na upis. da li je to skolu uopce briga? ili je po zakonu kao odgojna ustanova duzna. Hvala. (czss nema evidentiran taj slucaj povrede prava toga malodobnoga djeteta) hvala
  10. Samo info, susjed se zaustavio i pricekao zenu da izadje iz Bille kod rotora na onoj parceli invalidksih mjesta, naidje mu neku tip iz bille, obican covjek, upita ga da li je invalid, on kaze da nije i da nikome nesmeta(sve je bilo prazno), ako netko dodje ja se maknem, kisa padala, tip uzme neki svoj mobitel usnimi prednju stranu auta,ode do drugoga auta(nikog nije bilo u njemu) uslika i njega i kaze, ja sam invalid treba vas iskorjenit da ne parkirate na invalidkim mjestima, susjed se prebacio na normalan parking... Sto lik moze napraviti? Pozvat pauka? I to je sve? Hvala.
  11. Zbnk

    Troskovi zalbe

    A to nacelo je? Placa li se ili ne?
  12. Zbnk

    Troskovi zalbe

    Nacuh da po novome zakonu, ako se zalite na nesto i zalba bude odbijena placate troskove? Tipa, zalim se na odluku o odbijanju oslobodjenja placanja porezna na prvu nekretninu, ulozim zalbu, i nakon 5 godina je odbiju a ja platim milijarde za njihov trosak! Gdje to tocno stoji u zakonu? Hvala.
  13. Mnogo hvala. Znaci da se zalim na racun da mi sam zakinut za moje ustavno pravo da rijesim svoje stambeno pitanje, sto je porezna sa ovakvim rjesenjem dovela u pitanje.
  14. Zasto porezna nije vidjela taj dio zakona, imaju i procijenu nekretnine, kao da zele potrositi jos novaca? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija