Jump to content

markus69

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dragovoljac sam domovinskog rata od 91g,čin razvodnika,bez rvi,od 1999-2009g,bio sam na ustrojbenom mjestu Skupnika,tj.imao zapovjedni dodatak,(zap.desetine)sad sam na vojničkom mjestu,imam17g.čistog radnog staža,(od 6.10.1991-03.05.1993 pričuva,nisam radio,od 03.05.1993-01.06.2000 bio sam u gardijskoj brigadi,od 01.06.2000 sam DVO do sada,te me zanima kolika bi mi bila mirovina.
  2. tužim se s ministarstvom obrane oko neplaćenih dežurstava,straža,terena,te me zanima ako dobijem spor na sudu,tj.isplatu novaca s kamatama,da li moram prijaviti porez i gdje,kolega je prošle godine dobio preko suda oko 180 000kn,te je išao prijaviti porez na taj iznos,i rekli su da ne treba ništa platiti,jer su oporezivali bruto .hvala unaprijed.
  3. prijavljen sam na osobnoj da živim u jednom mjestu kraj bjelovara,otac je kupio stan prije 7 godina,a u tom stanu živim sa suprugom,tražio sam u mup.u,da mi napišu novo boravište,te su mi rekli da treba suglasnost oca da živim u tom stanu ja i supruga,ali ja smatram da je to apsurd,šta mi je činiti.
  4. Dragovoljac sam Domovinskog Rata,od 91g.69 godište sam,djelatnik HV-a,te me zanima gdje bih mogao pogledati koliko imam radnog staža mirovinskog sveukupno,te kad bi mogao steći uvjet za mirovinu.
  5. Moja majka je umrla prije 20 dana,u stanuje živjela sa sinom i snahom,ja sam se udala i ne živim sa njima,bila je vlasnik stana,ostavinska rasprava još nije bila,te me zanima po zakonu koliki je moj udio u stanu.Hvala unaprijed.
  6. I ja sam imao isti problem,poludio sam i jednostavno prešao u optimu,samo moraš imati sve plaćene račune,sa njima potpišeš ugovor a oni prekinu ugovor sa T-Comom,ja sam prezadovoljan,imam Flat za 50 kn.i brzinu 256 kbs,ako hoćeš veću brzinu,jeftinija je od T-Coma za 50%,pa odluči.
  7. Imam jedan problem,otac je vlasnik stana i pomajka,prošle godine u 10 mj.ja i supruga smo uvodili etažno grijanje u stan o našem troškovniku,zašto i imamo račun za radove na moje ime i prezime,jedino otac je potpisao suglasnost,otac je u mirovini,pa me zanima da li ja mogu ishoditi povrat poreza na to,te šta mi je učiniti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija