Jump to content

Maximir

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Po ovim nekim,komentarima,sad bi sud,država ili tko već trebali oprostiti,kazne izrečene za neupaljenja svijetla po danu,budući da je sad zakon koji kaže da ne moraju bit upaljena,ili oni koji su napuhali 0,4,sad su mogli odahnit kad je stupio novi zakon na snagu...
  2. Kako ste postavili pitanje,tako sam i odgovorio,jer niste u pitanju naveli,na osnovu čega tražite mogućnost pisanja prigovora,pa sam morao tako odgovorit,a to je Vama prodika, ...
  3. Prigovor se piše odmah,čim se dobije napismeno kazna,no ne razumijem kako ćete pisat prigovor,ako ste pili i napuhali ste 1,32,što ćete napisati u prigovoru,kakvo opravdajne postoji za vožnju pod utjecajem alkohola?!
  4. Svaka čast,nadam se da će i biti tako! Hebote dobio sam neku "crkavicu" od regresa 500kn i sad bi trebao njima platit u državni proračun,e ne budete gledali taj film,eto još jednom hvala, sad znam šta treba napravit!
  5. Zahvaljujem na Vašem odvojenom vremenu za moj upit, sad imam još jedno pitanje,našao sam kako ste rekli da pročešljam forum nešto u vezi ovoga,gdje se kaže da kada istekne rok za plaćaje kazne,da će me pozvati na sud,ali zar neće već tada doći do povećanja svih troškova. Ili koliko kužim na tom sudu više nema veze ovaj moj prekršaj, već bih se na njemu trebao izjasniti,zašto nisam platio kaznu za prekršaj i tu bih onda trebao reći da želim dobrotvorni rad u zamjenu za plaćanje.Mislim da sam dobro shvatio,ako nisam molio bih da me ispravite. Još jednom hvala! :hvala:
  6. Dobar dan,ja sam ovdje novi,imao bih nekoliko pitanja. Prvo ću objasnit cijelu situaciju. Prije nekih 2 mjeseca,zaustavljen sam u naselju (od policije naravnoo)pri brzini od 66km/h,što je prekoračenje od 16 km/h,a umanjeno za siguronosnu razliku to je 6 km/h. Kako se u to mjesto ulazi iz ravnog 100% dijela, gdje se bez sumnje u 80-90 posto slučajeva vozi i brže nego što sam i sam vozio,a policijske kontrole su rijetke,u 5 godina u tom mjestu,policiju sam vidio možda 5 puta maximalno! Ne tražim sad opravdanje u ovome što njih nema pa sam i sam vozio više od dopuštenog,već je stvar u tome što se tom cestom vozim 5 godina na posao i sad je on mene našao maltretirat,čak što više kako sam rekao iz tog ravnog dijela vozi se i do 130-140 na sat,jer ravnica prije tog mjesta je duga oko 7 km i vrlo pregledna,no da ne duljim,ono što hoću reći je da se moglo vidjeti da sam ja smanjio brzinu,inače na tom ravnom dijelu izvan naselja vozim do 100 km/h(štednja goriva! ). Ali ne svjesno nisam smanjio dovoljno,najgora stvar dok je on meni pisao kaznu,prošlo je barem 5 vozača koji su počinili razno razne prekršaje,a najveća fora majmun na traktoru,bez svijetala i bez ikakve signalizacije vozi prikolicu,a vjerojatno i prenatovarenu i njemu nitko ništa,i ja kažem policajcu i reko šta sad sa ovakvim slučajevima,kaže on nemojte me ljutit da vam još nešto ne napišem! E sad kad sam objasnio cijelu situaciju da i upitam konačno (nemojte se ljutit zbog ovolikog posta!),zbog svega ovog navedenog jednostavno ne želim platiti kaznu od ne velikh 300 kn,ali eto jednostavno ne želim,vjerojatno će netko reći sad šta se ovaj sad tu inati,doduše nisam ja neki lovator pa mi ova kazna nije velika,vozim Fiat Uno,star 10 godina i on mene ide maltretirat,a onog u BMW-u.mercedesu i audiju ne smije zaustavit! Napisao sam prigovor sa manje više sličnim objašnjejnima,koji je odbijen zbog nepriloženih dokaza! Nisam ni kažjnavan u protekih par godina,no ni to nije pomoglo! Zanima me što će se sad desiti,ako ja svejedno ne platim? Da li ću morati platiti kaznu sa još nekim dodatnim sudskim troškovima i da li ću biti pozvan na sud,pa će se onda vidjet:ili ću platit,ili dobrotvorni rad ili zatvor(u zatvor nikako neželim,radije ću i platit,ali pokušat ću na sve načine da ne platim!) I na kraju zanima me da li mogu zamjeniti kaznu za dobrotvorni rad, i koji su uopće poslovi na top dobrotvornom radu,i koliko sati moram odradit za 300 kn? Eto zahvaljujem se unaprijed na svim dobronamjernim odgovorima! Pozdrav i sretno!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija