Jump to content

nardo

Korisnik
  • Broj objava

    27
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. www.web4proxy.com/ Ova dobro ide,ako izbaci brzo je vrati. U okvir upišite www.registarbranitelja.com POZDRAV od bivšeg četvrtaša!!!
  2. KOTRAMANOVIĆU, 4 gardijska brigada je uz tebe!
  3. I ja sam za objavu,i to u cijelosti,baš sve podatke. Ne sramim se ničega,ne boji se,ali mi je žal da drugi uzimaju,ono što je moje. Radi takvih danas nemam ništa,a bio sam u gardijskoj brigadi, pod ugovorom. Takve ratne profitere treba nabit na stup srama,da javno u novinama izađe njegovo ime i prezime. Da kada takav čovjek prođe pokraj tebe,da neme snage da te pogleda u oći. Treba odvojit žito od kukolja. Kažu, doć će tada do razijedinjenja branitelja,pa neka ako je potreba i to!!! Imamo Hrvatsku,imamo našu policiju ,vojsku,ustav i poredak, ne trebamo se bojat za budučnost.
  4. Neki bi reviziju branitelja i njihovih mirovina? Ne bubajte,bez veze! Za one koji su išli u profesionalnu mirovinu,njih može zvat u vremenu do 5 godina,a one što su išli u opću,za njih nema revizije. Može se sve u ovoj državi,ali zapamtite da bi radili sudovi. Jeli znate kako su završile one prije revizije,nisu napravili ništa,a dobili su sudske procese,koje su izgubili DO ZADNJEG. KO SE OPEĆE NA LADNO PUŠE! Danas je mirovina,privatna imovina. Još stoji ona;Ko je jamija,jamija je!
  5. Kriv je zakon.Zamislite još danas što se dešava. Čovjek je došao iza rata u gardijsku brigadu,prije toga je radio nešto u civilstvu,a danas ga šalju u mirovinu 6a. Nevjerovatno,bez dana rata!! Ako ovim tempom nastavimo ,biti će još umirovljenika. Kada takav ćovjek bude u mirovini 5 godina,nema više nikakve revizije,nikakva ,mirovina je tada privatno vlasništvo,kao lički medvid zaštičen.Ne može mu je ni bog uzat. Jedino može uskok koga prozvat,ako je uvidio u papirima da se radi o falsifikatu.
  6. Pravi branitelji se ne boju!!! Onaj ko nešto skriva,on će se pozivat na tajnost podataka. Molim vas,bio sam u Srbiji prije godinu dana,ničega se nisam bojao. I opet ću ići,bez obzira na javni uvid REGISTRA BRANITELJA. Može stat moje puno ime i prezime,moj JMBG,moja odlićja, moje vrijeme u HV-u,koga se bojite? Nasred zemlje Srbije se nisam bojao reć da sam bio u ratu, da sam bio u pješadiji 4 gardijske brigade, da sam ratovao po Bosni i Hrvatskoj! KOGA SE BOJITE? I onaj koji je bio u ratu bez puške,i on je dao doprinos, bez njega se nije moglo. Mi sa prve crte nismo mogli bez logistike,rezervnih sastava, domobranskih pukovnija,svi smo bili uvezani. Lanac je jak ,koliko i najslabija karika! Žao bi mi bilo,da izađe u javnost REGISTAR,gdje je navedeno samo vrijeme i postrojba sudjelovanja. Sa tim registrom neme puno kruha,a oni bi se puhali da su nam odobrili registar. TREBA TRAŽIT PUNI UVID!!!
  7. Biće takvih poput tebe puno.Još ću jedno reć,JA SAM ZA OBJAVU REGISTRA BRANITELJA,I DA SE TKO NIJE BIO NA PRVOJ CRTI UKINE PTSP I INVALIDNOST. Recimo,oni iz pozadine gdje su oni zaradili ptsp? Takvi ,koji su ostvarili mirovine,to je nož u leđa drugim branitelja. Neki su bižali tada od rata,a danas se kite našim perjem. Takvima mogu jedino reć iz sveg glasa !!!
  8. Ukinuti PTSP svakome tko nije bio na prvoj crti!!!!!
  9. Ne spavajte,znate da je danas 15 godina od čuvene akcije na Dinari,akcija koja je promjenila tok domovinskog rata,akcija koja je dobila najveće pohvale,akcija koja je spriječila drugu Srebrenicu,kako,pa bilo bi tako da je pao Bihać. Hvala mojim prijateljima iz 7 gardijske brigade,koji su zajedno sa nama iz 4 gbr krčili kamen po kamen, dok nismo stvorili uvjete za OLUJU.Na temperaturi od -20,uz mečavu, uz dobro ukopanog neprijatelja,koji je ujedno koristio naše zarobljenike kao živi štit,ali pobjedilo je srce. Četnici nikada nisu bili poraženi na Dinari u svojoj povjest, do danas. Nevenko Petric,Grgo Zec,Marko Tošić,Mate Vuletić,Marko Basić, položili su svoje živote,da bi nama i našoj djeci omogućili bolji život. Četnici su dobro upamtili snagu hv-a,tada su imali prema izvorima www.bosanskograhovo.com nekoliko stotina mrtvih, i tu tugu su nazvali GRAHOVAČKA KADINJAĆA. ZAPAMTITE DATUM "23.12 1994" KOJI SE SPOMINJE KAO PREKRETNICA RATA
  10. Prijatelju,ja sam bio pripadnik elitne 3 imotske bojne,za četnike zloglasna. Radi se na osnovu zakona,a zakon je jasan. Rojs je rekao:tko je jamio-jamio je Nećemo se igrat na kukala još 20 godina. Moj vam je savjet,tko nije dobio trajni status da bude uporan za nalaze. Taj kukolj možemo jedino istrebit objavom registra,a sve što vičemo je rekla-kazala. Mi pravi branitelji nismo zabili glavu u pijesak,nama su svi rokovi i žalbe prošle,pa smo nemoćni u svemu. Danas ,ja od vas nikoga ne žalim ,koji su barem donekle riješili status. Stavite se u kožu pripadnika oružanih snaga koji su iz rata i još rade,sada ih tjeraju u mirovinu,nemaju invalidnost,i dobiju civilnu mirovinu 1 400 kuna. JA DANAS SA TAKVIMA SUOSJEČAM !!! Svim hrvatskim vojnicima i mupovcima sretan božić i novu godinu od srca želi , vaš stari NARDO !!!
  11. Svaka revizija ima ograničenja. Za opću nesposobnost nema revizije,za profesionalnu nesposobnost rok do 4 godine,za invalidnost trajnu mogučnost do 3 godine.Ovo je stajalište vrhovnog suda. Tko je prešao ovaj rok,ne treba se bojat. Ovi ostali svaki mjesec po nalaz u doktora. Trebate se zaštitit,ako se nečete vi potruditi,neznam ko hoće. U današnja vremena morate biti uvjek korak ispred državnih institucija. :amen:
  12. Objasni malo,ako čovjek ima opću nesposobnost koja mu je mogućnost za radit? To se može odrediti kod profesionalne nesposobnosti! Ne može se gledat ovdje samo invalidnost. A što je sa onima koji su išli po članku u 6a i 11 u mirovinu? Usput, pozdrav svima od bivšeg pripadnika 4 gardijske brigade
  13. Gospodo,pomalo. Šta svi vičete,nebi da je kraj svita. Oni su rekli da će izvršiti prevođenje invalidnina. Dobt će te na kućne adrese nova riješenja koja će po novome biti skockano u 7 skupina.To rade da nam EU ne radi probleme. Ja sam trajno 30% invalid,briga me kako će me po novom nazvt,da sam invalid,ili da sam luđak,ili da sam kronični bolesnik,samo da ne diraju mirovine. Mirovina je trajno stečeno pravo,oni sa profesionalnom nesposobnošću,mogu podleć reviziji do 4 godine,a za one sa općom nespos. ,oni ne podlježu reviziji.To je stajalište vrhovnog suda. Dok ne odluće objaviti REGISTAR ,lažni branitelji mogu i dalje držat glavu u pijesku i uživat mirovine i blagodare ove nam jadne države.
  14. do kada se moraju predat papiri i jeli sve to počelo?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija