Jump to content

zvemba

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru, no mene je konkretno zanimalo, koja je stručna sprema potrebna za to ? Hvala.
  2. Večer', nakon što sam pročitala ovu temu od početka do kraja, imam ptianje, s obzirom da nisam naša odgovor u prijašnjim postovima. Ovako, zanima me koja škola treba za otvaranje recimo Juice bar-a. Znači radi se o prirodno cijeđenim sokovima, smoothi-jima..i tak to. Takav bar ima u Vlaškoj i vidjela sam u Mararykovoj ulici u Zagrebu...zanima me, priliko otvaranja tako nekog obrta, pod koju to struku spada ? Ramišljala sam...da li je slastičar..a opet..ne radi se o slasticama. Eto ako netko zna odgovor, bila bih zahvalna
  3. Čekaj, to onda znači ako si u braku s nekim, on može bez tvog pristanka tu zajedničku stečevinu prepisati nekim trećim osobama, ako sklopi taj ugovor ?
  4. Ovako, zanima me da li kod ugovora od doživotnom uzdržavanju treba suglasnost bračnog druga. Recimo, moj ujak je sa djedom sklopio ugovor o doživotnom uzdržavanju, kako bi mene isključio iz nasljedstva. Koliko sam pročitala da se kod tog ugovora nema pravo na nužni dio. Pa me zanima da li je prilikom sklapanja tog ugovora baka morala dati suglasnot (jel kao bračni drug djeda)? Djeda je umro. Baka je još živa. Da li se taj ugovor može pobijati, ako ona recimo želi i mene uključtiti u nasljedstvo.?
  5. Hvala puno, dobro si me nasmijao sa izjavom o vezi ))) Danas sam dobila potvrdu pa ću polako krenuti. Upravo čitam letak o EduNovi u Osijeku, možda neki napredni tečaj upišem da malo upotpunim životopis
  6. Bok, ovako vidim da ste se svi raspisali o skriptama o polaganju DSI, mene zanima kako u biti doći do toga? Jasno mi je da se mora pripravnički odraditi godinu dana, ako se ne varam. Prije tjedan dana diplomirala sam na Pravnom faxu, Upravno pravo u Os. I sad me zanima kako krenuti dalje ? Da li državne službe raspisuju nekakav natječaj za primanje pripravnika ili sama tražim tipa "od vrata do vrata" Help!! ?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija