Jump to content

kewl

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je kewl objavio

  1. pozz da en otvaram novu temu sam cu se nadodati. Imao sam slicnu situaciju i zalio sam se, pozvali su me na sud i rekli da ce mi presuda stici naknadno od tada je proslo vise od 2mj. Sada me zanima dal je to normalno da se tako dugu ceka?
  2. Kada sam podigao vozacku dobio sam onaj zapisnik i uplatnice, e sada tam pise da sam se vozio bez svjetla, sto mi nigdje ne pise na onim papirima sta mi je policajac urucio. A i svjetlila mi je komandna ploca kada sam stao, to sma 100% siguran, a ona svjetli samo ako su mi svjetla upaljena.
  3. Zagrebacka, II. Postaja prometne policije, PPP Lučko Jos me nes zanima pise da mi je oduzeta vozacka B kategorije, jel to znaci da cu moc voziti moped ili mi je sve zabranjeno?
  4. Ovako, zaustavili su me i napuhao sam 1,32, dobio sam zapisnik, i oduzeta mi je vozacka na 8 dana. E sada mene zanima zas mi odma nije pisao kaznu, i kako to dode doma adreserano, jel se vidi da je sa suda? Sada sam malo citao nisam ni ja dobio nista osim Zapisnika i naredbe za oduzimanje vozacke kao i CarpH
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija