Jump to content

sljakerica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A ima li kakav članak u Zakonu o radu vezano uz novcanu naknadu prilikom sporazumnog raskida ili se moze zaboraviti na to??
  2. Eh, o tome sam i ja razmisljala i silno me zanima hoce li se pronaci rupa u Zakonu i rjesenje u takvim slucajevima. Stoga, eto i ja sam jos jedna koju to zivo zanima . Hvala!
  3. Hmmm..pa da se krene! Sam' da vidim odakle cu krenuti?? Ma idemo korak po korak: 1. stalno zaposlena u drzavnoj ustanovi 2. nezadovoljna do bola 3. razmisljam o seobi na jug (Župa Dubrovačka, Konavle) 4. imam status branitelja 5. tamo imam namjeru otvoriti nesto svoje i za svoju dusu, da se maknem od parazita koji me okruzuju i izludjuju Lijepo molim osobe koje mogu pomoci svojim iskustvom, znanjem ili savjetom - da mi izadju u susret i "zdravo seljacki" i ukratko (bez pravnih egzibicija..o tom bumo posle!! ) puknu isto, na slijedeca pitanja: 1. da li je strucna sprema bitna za otvaranje d.. (necem obrt )? 2. kako ja, kao branitelj, mogu ostvariti barem neke olaksice, ako ne i sve?? Sto je presudno kod trazenja tako neceg i na sto trebam obratiti paznju?? 3. Obzirom da se radi o podrucju pod posebnom drzavnom skrbi (rekoh vec: jug, Župa, Konavle..vidjet cu gdje ce me srce zaustaviti!), postoje li kakve olaksice ili poticaji sa nekog tko zeli i ima ambicije raditi za sebe? Sjetit cu se ja jos, jer mi je radoznalost bezgranicna , ali ovo je tek prvi korak, za koji mi je trebalo poprilicno hrabrosti, bez obzira sto mi je legalis prvi u favoritima ( i ne, ne ulizujem se jer zbog toga i ne-zelje za tako necim zelim zbrisati iz drzavne ustanove (citaj: poglavarstvo grada XYZ!) buduci imam poprilicno nezgodan temperament i nedostatak dlake na jeziku). :amen: Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija