Jump to content

kopi

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo kao što sam naslov kaže sve je jasno... u poštanskom pretincu stoji papirić sa brojem mobitela, datumom i doktorskim potpisom... mole me da nazovem... čitam forume i razmišljam kako nastupiti kada čika inkasator dođe..naime sada smo podstanari (možemo li igrati nekako na tu kartu?) ali što kada odemo u svoj stan... po forumima se svašta piše i različita su iskustva... ne pustiti ga unutra i potjerati? uz max tv i njihovu pretplatu, plaćati i hrt-u? kamo sve to vodi?? ŠTO DA RADIMO??
  2. Poštovani molim pomoć. problem je slijedeći- iz 2004 (prije 6 godina!!)imam neplaćene kazne za nepropisno parkiranje na koje sam od davnih dana zaboravi budući da nije stizala nikakva obavijest o tome. Prije par dana tata se žali da su mu sa računa oduzeli 600 kuna. Odlazi provjeriti- kažu mu da je neka ovrha sjela-odlazi u poreznu i kažu mu da je kazna za parkiranje (tata i ja imamo ista imena- što znači da su zabunom umjesto meni uzeli njemu). Muči me slijedeće: 1.) da li je moguća ovrha nakon 6 dugih godina 2.) mogu li oni tako bez pardona sjesti krivoj osobi na račun, bez ikakvih posljedica Molim Vas, za pomoć, sve mi tu nekako smrdi, što mi je činiti? Hvala svima, Kopi
  3. Poštovani molim pomoć. problem je slijedeći- iz 2004 (prije 6 godina!!)imam neplaćene kazne za nepropisno parkiranje na koje sam od davnih dana zaboravi budući da nije stizala nikakva obavijest o tome. Prije par dana tata se žali da su mu sa računa oduzeli 600 kuna. Odlazi provjeriti- kažu mu da je neka ovrha sjela-odlazi u poreznu i kažu mu da je kazna za parkiranje (tata i ja imamo ista imena- što znači da su zabunom umjesto meni uzeli njemu). Muči me slijedeće: 1.) da li je moguća ovrha nakon 6 dugih godina 2.) mogu li oni tako bez pardona sjesti krivoj osobi na račun, bez ikakvih posljedica Molim Vas, za pomoć, sve mi tu nekako smrdi, što mi je činiti? Hvala svima, Kopi
  4. Smislite mačkama bolje sklonište, napravite im nešto na uzvisini gdje će radije boraviti nego na Vašem vozilu. heh još da ih dođem i za laku noć poljubiti. pokušati ću sa sanitarcima. hvala na pomoći.
  5. hehehe, zadnja opcija je vrhunska ... mislio sam na nešto što bi susjedu zbilja zastrašilo, jer tih mačaka ima ko u priči, kote se stalno, dolaze sa svih strana jer ih ona hrani... ne bi se to tek tako dalo riješiti...postoji li nešto zakonski (?) sa čim da je zastrašim, a ujedno i sebe riješim problema.. šinteri? policija? društvo za zaštitu životinja? .... itko/išta?
  6. Pozdrav! Susjeda ima mačke za koje tvrdi da nisu njezine, ali ih redovito hrani i druži se sa njima, što je očito i svi u susjedstvu to znaju. Problem nastaje kada vidim mačke koje se elegantno šeću po automobilu, otiske šapa po autu, a da stvar bude još gora, krov auta mi je cijeli izgreban. Sa susjedom nema smisla pričati.... Što učiniti i kome se obratiti? Hvala.
  7. nema smisla znači. dobra lekcija za drugi put. :tupan:
  8. hvala na brzom odgovoru. zar ništa? nebi li mogao recimo obavjestiti nekoga da radi bez izdavavanja računa? ili nešto slično? zar kod nas samo nezakonite radnje djeluju???
  9. Pozdrav! radi se o sljedećem- prije godinu i po dao sam automobil limaru na farbanje jednog djela. auto je završen i posao je odrađen bez računa,ja nisam inzistirao na računu, jer sam igrao na kartu povjerenja. ovih dana farba se počela dizati, odlučim odvesti auto na reklamaciju, međutim limar ga ne prima, s objašnjenjem da je auto udaren. (auto nije udaren). što mi je činiti? hvala na pomoći
  10. Bok! Ima li policija dozvolu, pravo zaustavljati promet na autobusnoj stanici?? Hvala.
  11. Pozdrav, malu pomoć i pojašnjenje molim. Parkirao sam auto na mjestu za invalide u subotu na nedjelju poslije ponoći (iako nisam invalid), pauk je došao i dignuo mi auto u tri i po ujutro. Zanima me da li su policija i "pauk" ovlašteni da dižu aute u te "sitne sate" i nebi li trebala biti napisana kazna prije. Hvala na pomoći, pozdrav.
  12. Sve je to meni jasno. Ali su mi potrebni konkretni odgovori. Da znam nastupiti. Što je s ratama, i pismenim iskazom (da me ne mogu muljat)o dogovoru plaćanja, odnosno ne plaćanja kamata????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija