Jump to content

Samohrana_mama

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Meni treba odgovor na ovo pitanje (!!!!) : Treba li prvo nabaviti besplatnu pravnu pomoć ili otići u CZSS i dati izjavu o ocu djeteta?
  2. Dobro.... A zna li netko odgovore na moja ostala pitanja?
  3. Pozdrav! Stanje je ovakvo: Majka sedmogodišnjeg sina nije do sada priznala očinstvo (mislim da se to tako kaže:), a sada to napokon želi, kao i pokrenuti postupak za utvrđivanje očinstva (jer ni otac ne priznaje očinstvo) i alimentaciju. Što sve tj. kojim redom treba činiti? Treba li prvo nabaviti besplatnu pravnu pomoć ili otići u CZSS i dati izjavu o ocu djeteta? I na kraju, kako zahtjev za besplatnu pravnu pomoć pravilno napisati, postoji li neka špranca?
  4. Ne znam kako pravilno napisati tu molbu za imenovanje punomoćnika. Što treba sadržavati? Postoji li neka špranca? Hvala unaprijed!
  5. Molim vas da mi objasnite što to znači da pravo na besplatnu pravnu pomoć imaju socijalno ugrožene osobe. Ima li osoba koja je samohrana majka jednog djeteta, podstanarka, sa plaćom oko 4000kn pravo na besplatnu pravnu pomoć radi utvrđivanja očinstva djeteta i alimentacije?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija