Jump to content

ananga

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Porodiljni se može ponovno otvoriti do navršene 7.godine života djeteta. Bitno je da ostane više od 30 dana, to je minimalno koliko se može koristiti u komadu.
  2. Ima pravo na pregled krajem 2022., ako mu je prethodni pregled bio prije 3g. U slučaju npr da je pregledan sa svojih 48g, sljedeći pregled je sa 51g, a nakon toga s 53g.
  3. To je učinjeno ali se nitko nije javio, da bi se novi natječaj raspisao isključivo na ona 3 sporna sata. Tu se javlja osoba koja drugdje već radi puno radno vrijeme. Ta 3 sata mogla su se rasporediti unutar ustanove, stručno i bez natječaja. Je li natječaj kao takav zakonit? Gledano ukupno, ne radi se o višku od 10 sati, već o zamjeni za porodiljni.
  4. U školi postoji višak sati (zamjena) i nije moguće naći jednu osobu koja će to pokriti. Zato je raspoređen na sljedeći način: 4h prekovremeno jednoj osobi, stručna zamjena 3h dopuna do norme drugoj osobi, nestručna zamjena 3h prekovremeno osobi iz druge ustanove, koja tamo već ima puno radno vrijeme Zanima me je li ovo zadnje odtađeno zakonito, s obzirom da se tih zadnjih 3h moglo rasporediti prekovremeno unutar iste ustanove stručno, osobi kojoj nije ni ponuđeno (a ima najviše staža i ne radi po umanjenoj normi), ili unutar ustanove nestručno kao dopuna do norme. Zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija