Jump to content

letizia

Korisnik
  • Broj objava

    30
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je letizia objavio

  1. pa ljudi šta je ovo, kakvo je ovo mrtvilo zavladalo? je li itko položio jučer i danas, je li itko slušao ispit? dajte koju riječ!
  2. ima li koja dobra duša koja ujedno zna odgovore na slijedeća pitanja iz upravnog: - izuzetak od načela materijalne istine -kad se mora zastati s upravnim postupkom - što kad akti različitog ranga nisu usklađeni HVALA
  3. hej ljudi, koliko i iz čega ste učila Zakon o zemljišnim knjigama, tj što ste učili iz tog zakona?
  4. sutra je prvi usmeni ispit u ovom roku, ako se ne varam. SRETNO SVIMA!!!
  5. hej ljudi, ima li netko nekoliko prikladnih rečenica o osiguranju dokaza ili makar gdje bih mogla naći. još jedno iz KPP-a: kako se utvrđuje stanje razdraženosti kod KD na mah, pretpostavljam psihijatrijskim vještačenjem, ali nisam nigdje našla hvala
  6. za fluffa: imaš i ono kad tijelo poništi ili izmijeni u vezi s upravnim sporom, pa se stranka izjasni da je zadovoljna novom odlukom, tad sud obustavlja. je li sigurno u sporu ili je možda obustava u upravnom postupku? za jazavchara: mislim da je pogrešno zapisano, vjerojatno se misli na ovršne radnje.
  7. ne znam što bi drugo moglo biti, jer se istražni odjel osniva jedino pri županijskim sudovima, dakle mora biti općinski, a radi se o situacijama koje ne trpe odgodu
  8. za sučevića po zakonu, te kratko i konkretno odgovarati. nikako se zapetljavati i govoriti što ne pita. isto vrijedi i za vičića. kod vičića obratiti pažnju na arbitražni pravorijek. na žalost više ne znam.
  9. da, i ja sam slušala sve osim buljan, čine mi se ok, miletić puno pomaže toliko da zbuni, ali mi se čini i tolerantan. jedino što stvarno traži ovo što sam već navela. kos mi je isto bio Ok, jako je puno pomagao i izvlačio iz kandidata. knežević je pitala jedva 5-6 pitanja, a palarić standarno.
  10. da, mogu reći da sam zadovoljna, samo da tako ostane. šta se tebi čini?
  11. poslala sam ti privatnom porukom. od svega čini mi se da najviše treba raditi na naknadi štete i odgovornosti ništa ne kažeš gdje si dobila informaciju, telefonom?
  12. za mkaomarioneta, jutros sam pretražila, ali nažalost nemam presudu "skidanje službenog pečata" komisija mi se čini OK, jedino o buljan ne znam ništa
  13. gdje su objavili,nema na stranicama ministarsta?
  14. ajoj ljudi, ima li netko iskustvo s onim preparatima tipa ginko i ostali, pomaže li to za koncentraciju, jer se sa istom ne mogu sastati.
  15. i mene muči ovo pitanje, je li moguće da nitko ne zna?????
  16. i ja imam smetanje i naknade. a za državni pečat ne znam, možda, ali moram pogledati. javiti ću ti kad uhvatim vremena.
  17. ne znam što da ti kažem. uredno ponvaljam i sve manje znam. ovim tempom do ispita neću znati ništa.
  18. ispit je subotom ujutro u 8, netom nakom neprospavane noći, a što se tiče ispitivača dvaput sam slušala ujutro nisu mi djelovali nervozni, možda su nervozniji kad nakon redovnog radnog dana cijelo poslijepodne slušaju gluposti. kako stojiš s učenjem, jesi li zadovoljna? i ja sam 29.11. jel imaš kakav trač, kakvi su ispiti subotom??? jel isto kao i ostalim danima ili ih pere nervoza jer moraju slušat idiotarije u subotu popodne???
  19. ej ne brinite, slušala sam juga i baš je pitao koliko treba biti vps kod trgovačkih sporova za reviziju i komentirao kako je čl. kojim je bilo propisano 500.000 ukinut i da je sada isti vps kao i kod ostalih sporova.
  20. trgovački sporovi - sigurno 100.000.- slušala sam na ispitu, drugo, nemam vremena pisati
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija