Jump to content

c-192

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. mora li se platiti pregled dimnjaka za dimnjak koji se već 30 godina ne koristi i nije gledan, a ni ovaj puta pregledan? naime, došao je dimnjačar i pogledao fasadni?!?! bojler, zatražio potpis da je bio i ispostavio račun. njegov boravak u prostoru je trajao možda 5 minuta...
  2. iako sam zadnji puta ostala bez odgovora ponovno ću vas pitati za mišljnje. kao što sam već pisala bivši suprug i njegova odvjetnica nepojavljivanjem na sudu su odgodili raspravu. ja sam tom prilikom podnijela pismeni podnesak. sudac je slijedeći raspravu zakazao tek za slijedeći tjedan, tj. više od 2,5 mjeseci od zadnje rasprave, a moj podnesak nije poslao na očitovanje. nešto sam načula da postupak u slučaju da se rasprava ne održi više od 2 mjeseca počinje iz početka. odnosi li se to i na rasprave oko rastave i skrbi nad djetetom?
  3. u tijeku je rasprava o skrbi nad djetetom s naznakom hitno, no bivši suprug niti njegova odvjetnica se nisu pojavili na raspravi, a sudac nije ništa rekao da su opravdali izostanak. pošto sam promjenila mjesto boravka dijete je i dalje kod njega, a ja sam u pismenom obliku ponovila zahtjev za privremeno skrbništvo i tražila dodatno vještačenje strucnjaka - psihologa. koji je daljnji postupak, odnosno koliko na taj način može odugovlačiti s postupkom?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija