Jump to content

pepapig

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. forum je detaljno pretrešen i ne nađoh baš puno o njemu, ima nekih pitanja, većinom starijih od prije dvije godine i više, i to većinom KP, a ja imam popravak samo iz KPP.. svejedno hvala na odgovoru.. svi koji nešto znaju o svedroviću neka ovdje kažu... šutnja nije zlato!
  2. pozdrav kolege! imam popravak:-( iz kpp kod svedrovića, pa molim pomozite s informacijama o njemu. kakav je, treba li na što posebno obratiti pozornost i tako.. hvala unaprijed!
  3. palarić, garačić eraković buljan i ivanišević su moji jahači apokalipse ima li tko od kolega koju informaciju o njima, savjet (što žešće ponavljati npr.) ili slično? hvala i sretno svima!
  4. uf.. palarić, garačić, eraković buljan, ivanišević... možete li reći što o njima? na što trebam paziti... hvala!
  5. kako naslov kaže, uskoro stiže datum mog polaganja. budući da nisam iz zagreba zanima me gdje kolege odsjedaju, i koji hotel preporučate, ali da je u centru, blizu ilice, jer se ne snalazim baš u zagrebu, a ne bi bilo dobro potrošiti par sati za tumaranje do ministarstva. dakle, koji hotel možete preporučiti, da je u centru, da je prilično tiho da se nauči još štogod tih posljednjih par dana i da cjena nije takva da moram prodati rožnicu ili bubreg da podmirim troškove za tri dana hotela. hvala i pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija