Jump to content

BrankicaB

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. možeš dobit poništenje na temelju ovog što si napisala pitaj svog župnika sve će ti objasniti,moja kuma traži poništenje a ima dijete i može dobiti tako joj je rekao župnik..sretno
  2. hvala na savjetima,stvarno ste super :hvala: uštedjeli ste mi hrpu živaca i vremena kojeg i onako imam malo pored jedne koja ide u prvi razred i jedne koja ući hodati... puno hvala
  3. loše sam postavila pitanje;rastava je bila prije godinu dana, dal mogu naknadno tražit pola stečenog u braku?
  4. već sam pisala o ne plačanju alimentacije i lošem ponašanju bivšeg supruga,pa imam pitanje kada i kako podnjet tužbu i dali mogu sama ili trebam odvjetnika i ako ga trebam dal imam pravo na besplatno zastupanje? ako mogu sama kako se to piše? i još nešto na što mislim da znam odgovor nakon sporazumne rastave imam ili nemam pravo na dio onog što smo stekli u braku?
  5. da li djete pustiti roditelju s kojim ne živi ako isti ne plača alimentaciju??
  6. trenutno sam na porodiljnom dopustu,koji istiće 04.01.2009. prijavljena sam na neodređeno ali firma je zatvorena nakon što sam ja otišla naporodiljni,nitko me nije o tome obavjestio to sa slučajno saznala,imala sam problema s poslodavcem nije mi isplatio zadnju plaču i nije mi htio dati potrebne papire za bolovanje pa sam umjesto pune plače dobivala samo 800kn bolovanja zbog komplikacija u trudnoći,i minimalan iznos porodiljnog od 1663kn,što je stvarno premalo kad zbrojiš da od toga treba živjet dijete i majka. pošto mog poslodavca više nema na toj adresi i on se nejavlja mene zanima kome se trebam žalit da dobijem radnu knjižicu jer s ovim da neću dobit plaću sam se pomirila,,i dal je moguće da ta tužba ili zahtjev budu besplatni jer ja stvarno nemam od kud plačati odvjetnike..
  7. dali postoji mogučnist da ga stave na nekakva psihološka testiranja ili poligraf jer on jako uvjerljivo laže i neće sigurno priznat ništa od toga što ja kažem.
  8. rastavljena sam godinu dana i do sada je alimentacija stizala na vrijeme,tu i tamo koji dan kasnije ovisno o tom kad je dobio plaču. uredno me muči s uzimanjem djeteta preko vikenda,te ne može sad pa bi dva za redom jer ima nešto drugo u planu onda kad bi trebao uzet dijete. pa problemi o dogovoru koliko dugo je dijete kod njega-umjesto svaki drugi vikend prije škole ju je znao zadržat čak i do dva tjedna,no je sam bila ipak sretna jer ipak želi vidjet dijete no ispostavlja se da je on to radio samo da mi napakosti,i dok je dijete bilo kod njega on je hodao po birtijama pio kockao i da stvar bude gora znao je vozit dijete u autu u pripitom ili pijanom stanju to sam čula od njegovih i mojih poznanika i prijatelja,ostavlja dijete sa svojom majkom koja je alkička i malo psihički nestabilna,koja me isto tako uredno naziva telefonom vrijeđa prijeti da će ona tražit skrbništvo nad djetetom jer jedino ona zna kako se djeca odgajaju ni bog nezna samo ona zna..pitala sam na czss ali oni ništa konkretno nemogu ako nema nekih fizičkih dokaza ili psihičkih zbog čega sam išla u polikliniku za zaštitu djece,al s djetetom sve ok,ja ludim jer sad više nebi plačao alimentaciju dobio je otkaz pa traži posao pa nema od kud dati..a ja znam da ima jer ko može kupit auto za keš taj mora imat i za život,što da radim kako da ga natjeram da plača na vrijeme i kako da dokažem da je večinu vremena pod alkoholom i da uopće nije s djetetom kad je dijete kod njega?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija