Jump to content

rina385

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. a gdje i kome da se obratim? Zvala sam službu za korisnike, od njih nikakva odovora, samo me šaltaju, poslala sam mail t-comu da mi pošalju dokumentaciju i opet ništa?? I što je najgore sa blokadom se T-com fino naplatio !!!
  2. meni je danas isto tako t-com blokirao račun zbog nekog navodnog duga iz 2008g. Ja zadnjih 4 godine nisam dobila apsolutno nikavi račun, opomenu ili slično. Isto tako nisam niti dobila opomenu pred pokretanje ovrhe niti išta slično!!! Poslala sam mail u T-com da mi dostave račune koje sam navodno dužna- mene zanima da li se može provesti ovrha bez ikakve obavijesti? Ja nemam nikavi odnos sa t-com već od 2007 godine? Ima li netko savjet kome se obratiti?
  3. Da li mi netko može odgovoriti koja je dokumentacija potrebna za produženje privremenog boravka u svrhu spajanja obitelji? Naime nas u MUP-u traže ponovo istu dokumentaciju kao i za ostvarenje prvog privremenog boravka što mi nema logike?
  4. Obrt je zatvoren 2007, dobila sam račun od porezne za platiti doprinose. Znam da ih moram platiti i da se dug nije nakupio preko noci.Mene samo zanima postupak, od cega da krenem. Neke novce cu skupiti do sezone. I radila sam za drugu firmu 6 mjeseci, pretpostavljam da moram predati poreznu prijavu za tih 6 mjeseci rada.
  5. Sto se tice duga obrta, ovrha mi je vec stigla, ali ja nisam nista ucinila po tom pitanju i sad se zelim uhvatiti u koštac s tim jer se bojim. Imam jos jedno pitanje, ako imam dug tj.neplaćene doprinose od zatvorenog obrta, da li popunjavam poreznu prijavu jer sam radila 6 mj. sezonski? Nova sam u svemu tome i stvarno nemam pojma sta raditi.
  6. treba mi savjet u svezi neplaćenog mirovinskog i socijalnog. Od 2000 do 2007 sam imala obrt koji je svake godine sve lošije poslovao, stoga sam ga 2007 zatvorila. Naravno ostao mi je dug za mirovinsko i socijalno osig. od nekih 90000kn.trenutno sam izvan države ali cim se vratim zelim nesto napraviti po tom pitanju. Kako sam nezaposlena i ovo ljeto sam radila sezonski 6 mjeseci, nemam novce da vratim taj dug ,sve sto imam je auto staro 5 god.i zanima me da li se moze dogovoriti za odgodu plačanja? Kakav je postupak i gdje se trebam obratiti? Molim vas da mi netko da upute sto da napravim jer nemam mir i strah me da jos vise ne zaglibim.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija