Jump to content

Marijan

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pok. otac je vjerojatno 1963. god. dao upisati na kat. cest. 1972 sljedece : KUCA , GOSPODARSKA ZGRADA , DVORISTE i LIVADA . sve zajedno povrsine 1083 m2. Prosle godine bila sam u Katastru i dobila taj i takav izvadak . Nakon sto je mama umrla , dali smo to sve na prodaju ja i moja sestra , svaka ima 1/2 dijela vlasnistva . Sestri sam dala " PUNOMOC " i ona je vec 22.10.2014. prodala a KUPAC je stranac iz Njemacke . Problem je zbog rijeci " LIVADA " naime vise od 40 godina je to samo : KUCA , GOSPODARSKA ZGRADA i DVORISTE sa zajednickom ogradom . KUPAC se nemoze upisati kao vlasnik samo zbog rijeci " LIVADA " Moram izbrisati rijec " LIVADA " kako bi bilo stvarno realno stanje na okucnici i KUPCU omoguciti uknjizbu u Gruntovnicu - Zemljisne knjige . Molim za savjet . Spostovanjem Marijan
  2. Ovdje u Njemackoj nije uopce problem naci pravog odvjetnika. U tel. imeniku odvjetnici imaju svoje oglase s naznakom i specijalizacije, znaci, koje podrucje zastupaju. Ili, u internetu po mjestu stanovanja isto se mogu pronaci pravi odvjetnici. U Hrvatskoj za sada jos ne postoji mogucnost, naci pravog odvjetnika, ili su svi opce prakse? Dali je to tocno ?
  3. Pravna drzavo gdje si ? Ja zivim u Njemackoj , pa neka tuzitelj, znaci HT dokaze da sam ja telefonirao u 2. 3. 4. i 5. mjesecu 2000. Ja sam prodao kucu 1996. i sporazum pismeni je kod biljeznika napravljen da ce telefon odmah na svoje ime prenijeti , jer su to bili poslovni ljudi i telefon su trebali odmah po useljenju. Ali, u 03. mjesecu 2003. su prisilno izbaceni iz kuce radi dugova.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija