Jump to content

Anamiek

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala svima na trudu i odgovorima. Vidim da se neki standardi poštuju, a neki ne. Imam osjećaj da bi ja na tom izletu bila skoro ilegalno (iako ga moram platiti). Inače, u potpunosti shvaćam učitelje i nastavnike, i (za sada) je stanje dosta dobro, mogu pohvaliti i nastavnice i stručnu službu.
  2. Issytop, hvala na odgovoru. I ja sam pročitala taj članak, ali nisam bila sigurna da sam ga dobro shvatila. Radi se o školi u prirodi. Što se tiče pratnje, na cijeli razred od 18 učenika išla bi samo jedna učiteljica (njihova razredna), bez druge pratnje ???? To mi se učinilo jako neobično i mislim da je to preveliki broj djece na jednu učiteljicu. Nažalost, takva praksa je u našoj školi već godinama (ne znam kako je u drugim školama). Da idem ja kao pratnja, time bi stalno bila uz dijete, znači učiteljici pripomoć i to besplatna. A i slažem se sa Ultra, da je djetetu potrebno da se osamostali. Problem je u reakcijama takvog djeteta.
  3. Moje dijete ima dijagnosticiran ADHD. Sada se spremaju na školski izlet u trajanju od pet dana. Škola traži da netko od roditelja ide sa djetetom, i da plati (nakon razgovora, rekli su nam da moramo platiti "samo" 50% od cijene, a dijete punu cijenu). Zanima me da li imamo pravo na plaćenu stručnu pratnju djeteta, ili kakvo uopće pravo imamo sa takvim djetetom što se tiče školskih izleta.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija