Jump to content

brko73

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.braniteljski-forum.com/forum/forum.php
  • Skype
    braniteljski.portal-forum-90-96
  1. Pozdravljam zeljkoda!!! Hvala na opširnijem odgovoru. Nešto sam malo doznao ali nisam bio siguran,još jednom hvala. bog!!!
  2. dali netko možda zna koliko otpremnina iznosi ili kako se isplaćuje Invalidska mirovina OPĆA NESPOSOBNOST za rad.
  3. Dobar dan svima ako netko može da mi odgovori.Šogor mi je dobio riješenje kao civil opća nesposobnost za rad.Što bih trebao sad dalje poduzeti?Dali to HZMO dalje rijesava ili ima nekakva druga opcija.I kolika iznosi mirovina za opću nesposobnost.Šogor mi ima 32.g.!!!
  4. Hvala svima na raspravi evo baš sam sad došao sa ljećinja ikrečem sa daljnim postupcima za civilnu, mislim da sad imam dosta dobrih dijagnoza za obradu:Pzrdav svima
  5. nisam mislio na sve ukupne branitelje nego koji još nisu uspjeli riješiti statuis hrvi.A u nekakvim su postupcima.ali nije ni bitno,ako bude dobro bi došlo!!!
  6. Duro tako sam i mislio ali morao sam provjeriti dali netko možda nešto zna o tome.Jer to bih bilo prihvatljivo za puno poštenih razvojačenih branitelja koji nisu uspjeli riješiti svoj umirovljenički status.Dobro ja ću probati na onu adresu pa se budem javio!!!
  7. Duro hvala!!! probao sam se registrirati na adresu koju si mi dao ali ni je sad moguće pokušati ću kasnije.I ujedno ti hvala na objašnjenju.Nešto sam načuo ali nisam bio siguran.Ne znam dali šta znaš o informaciji da do kraja 2010g.navodno tko nije riješio status hrvi od ostatka razvojačenih branitelja po nekom zakonu RH.bih moglo biti usvojeno po prijedlogu vlade ili jadranke kosor.Kao svima 20%.To je informacija predsjednika naše udruge dragovoljaca u Požegi.
  8. u 10mj.2008.g.dobio sam odbijenicu za hrvi od drugostupanjske nisam pravio tužbu nego ću ići na obnovu postupka,ali nisam podnosijo ništa za civilno.Nezaposlen sam sada sam na psihijatriji na lijećenju imam dijagnosticiranu epilepsiju ali su nalazi po pretragama uredni,neurolog tvrdi da moram trošiti lijekove non stop,trileptal 300mg.Isto imam problema sa srčanim i krvnim tlakom također moram trošiti lijekove i za to,pa me zanima dali mogu podnjeti svu dokumentaciju koju imam za procijenu nesposobnosti za rad.Neznam odakle da krenem i dali moram kod svakog specijaliste naglasiti da mi nalaz treba za procijenu sposobnoisti za rad.Pošto sam odbijen za hrvi nemogu obnoviti postupak 2g.Dali to ima veze i za civilnu??? Ako netko zna ovo neka mi odgovori.
  9. Hvala Duro!Dali postoji kakav zakon za maloljetne branitelje da regulira taj perijod u domovinskom ratu RH.
  10. Šogor mi je stupio u domovinski rat RH kao maloljetnik,dužnost(kurir)poslje rata se zapošljava u civilstvu radi par godina.U među vremenu se razboljeva i odlazi na težu operaciju hipofize gdje nakon toga ostaje bez vida na jedno oko.Trenutno je na skrbi hzzo-a,predao je papire za opću nesposobnost;čeka riješenje.Mene zanima dali on može regulirati svoj staž kao maloljetni branitelj da bih stekao zakonska prava.n.p.r.uz dijagnozu koju ima postoji i PTSP.znači ako riješi civilnu invalidnost dali može zatražiti HRVI kao pogoršanje bolesti,posljedice domovinskog rata?Ima potvrdu o sudjelovanju u domovinskom ratu ali nema status hrv.branitelja!!!Ako može neka netko odgovori.
  11. Duro dali možeš izračunati otpremninu i mirovinu za moj staž 18.g.efektive+5.g.beneficije,bruto plaća 7200kn čin razvodnika.Ne mogu se ja snaći u onom tvom odgovoru.>Hvala!!!
  12. nisam razumio tvoj odgovor u potpunosti
  13. zamolio bih nekoga da mi izračuna kolika bi mi bila mirovina i otpremnina.Odlazim iz g.b.po č.6a imam 18g.efektive + 5g.benificije čin razvodnika.Hvala unaprijed!!! :misli:bruto plaća iznosi 7200kn.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija