Jump to content

jack_ryan

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da li osoba koja je imenovana likvidatorom u društvu ima pravo na naknadu poput stečajnog upravitelja i ako ima na to pravo tko o tome odlučuje?
  2. Tražim skriptu za DSI, pa bih molio dobre ljude da mi ju pošalju na mail jack_ryan@net.hr Hvala svima unaprijed
  3. Nije u redu da se tako igraju sa nama koji nismo stekli uvjete. Nedostaje mi još 3 mjeseca i sada kada riješim državni onda opet za 3 mjeseca učiti istu stvar. Kao da polažem negdje a ne u Hrvatskoj pa mi ne priznaju. To je stvarno poražavajuće!
  4. Isto pitanje i mene muči. Naime saznao sam da se više ne prizna državni ispit kao dio pravosudnog od rujna kako se krenulo sa novim načinom polaganja pravosudnog ispita. Bio bih sretan da me netko uvjeri u suprotno.
  5. Hvala Ariane na pitanjima. No molio bih nekoga da mi pošalje skriptu za državni. Polažem za VSS posebni dio lokalna samouprava. mail: jack_ryan@net.hr Hvala unaprijed!
  6. Posebni dio iz lokalne i područne (regionalne) samouprave sam dobio kao posebni dio, no nisam siguran što točno obuhvaća to područje. Ako mi tko može pomoći bio bih zahvalan. Pozdrav
  7. Super na pitanjima, naime iz čega je to bio posebni dio, ja idem uskoro na ispit pa me zanima posebni dio iz opće uprave -lokalna i područna (regionalna) samouprava.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija