Jump to content

prax

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ane već sam to tražio, ali su mi u katastru rekli da nisu pravili avio-snimku za područje Osijeka. Bio sam i danas u katastru pa su mi rekli da mi mogu dati samo potvrdu o godini upisa objekta u katastar, a ne o godini gradnje. Koliko vidim iz papira kuća je prvi put upisana tek 1982. Bio sam u HEP-u da m idaju potvrdu o godini priključenja na elek. mrežu, pa mi kažu da im je arhiva izgorila tjekom rata. U vodovodu ista situacija. Više neznam gdje da tražim, poludit ću. Što je najgore imam kupca s kojim pregovaram već mjesec i pol dana i zove me svaki dan da pita jesam li šta riješio. Kuća mi je bez uporabne dozvole, i kupac kaže da bez te potvrde o godini gradnje neće moći skinuti taj teret, i na kraju neće moći podići kredit na kuću. Da li je to točno?
  2. Hvala Jole, a gdje mogu dobiti neki dokument ili potvrdu da je kuća izgrađena 1964.?
  3. Imam jedno pitanje u vezi građevinske dozvole. Ako je kuća izgrađena 1964. godine, a upis u gruntovnicu tek 1982., da li treba građevinska dozvola za navedeni objekt? Mislim da već znam odgovor ali mi treba potvrda vas stručnjaka. Hvala
  4. Imam i ja jedno pitanje vezano za dokaz da je kuća izgrađena prije 1968. Naime, imam potvrdu sa žigom od mjesne zajednice četvrti u kojoj se kuća nalazi da je kuća sagrađena 1964., u potvrdi su još i potpisi dvaju svjedoka. Moje pitanje je da li je to pravovaljan dokaz?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija