Jump to content

anabv

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je anabv objavio

  1. Imam jedan problem. Imala sam vip pretplatu. Daans sam dobila od javnog bilježnika prijedlog za ovrhu ako ne podmirim dug u roku od 8 dana. Dug iznosi 740,90 kn. Ja ću ga sutra platiti. Uz to su mi navedeni troškovi javnog bilježnika u iznosu 1136.00 kn. Da li mogu uplatiti samo dug i uputiti zamolbu javnom bilježniku da me oslobodi troškova jer jednostavno nemogu to sve uplatiti odmah ili da ih zamolim da li je moguće na rate otplatiti troškove. Zahvaljujem unaprijed.
  2. Puno hvala na odgovoru,već je sva u strahu jer pravnik koji joj rješava mirovinu ovaj mjesec nije nešto dobro napravio i ona ovaj mjesec nije dobila ni lipe. Danas je zvala pa joj je službenica rekla da će u kolovozu dobiti.
  3. Imam jedno pitanje... Moja svekrva je u 9. mj. prošče godine dobila status kao udovica smrtno stradalog hrvatskog branitelja po pokojnom suprugu. Podnijela je zahtjev za obiteljsku mirovinu u 10. mj.prošle godine i doneseno joj je rješenje o priznavanju prava na mirovinu od 1.5. 2008. godine. Sad me zanima da li će ona dobiti zaostatke za tih godinu dana.Pošto joj je pravo priznato godinu dana unatrag??
  4. Hej, mene zanima da li trudnica koja je prijavljena na Zvod za zapošljavanje više od 6 mj. ima pravo na porodiljnu naknadu, a i ma 1 i pol mjesec radnog iskustva. Ukoliko ima koji je to iznos? Puno hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija