Jump to content

stella-kod

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. da ne otvaram ponovno istu temu, nadovezat cu se na ovu sa pitanjem. Ako je sudac bio i odlucivao kao član izvanraspravnog vijeca o stavljanju u pritvor npr. ili kao clan vijeca odlucivao o zalbi na pritvor, moze li suditi u postupku kao sudac pojedinac u istom predmetu koji je odlukom zupanijskog ponovno vracen na razmatranje i ponovni postupak.
  2. Pozdrav svima, citam malo vase komentare pa me zanima kakav je stav ili prijedlog legalisa vezano uz zastare obzirom da su u sadasnjem zakonu vec produzeni zastarni rokovi u odnosu na prijasnji, a poznat je stav Vrhovnog suda glede zastara.
  3. stella-kod

    zastara

    može li netko od prisutnih pomoći? U pitanju je tužba banke preko ODO, čl.226 st.1, postupak se još uvijek vodi. Djelo je "počinjeno" u 11/04, presuda donešena u 11/07. Uložena žalba i ukinuta je presuda prvostupanjskog u 02/09 zbog nejasnoća i vraćeno na ponovno sudjenje. Pronašla sam u papirima nalog za pritvor na kojem piše da apsolutna zastara nastupa u 12/08. Što to znaći u mom slučaju i kome da se obratim? Hvala svima koji mi pomognu
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija