Jump to content

josus83

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kolege koje izlaze na pismeni dio pravosudnog ispita u listopadu a i kolege koji su već bili na pravosudnom ispitu molim da navedu koje zakone valja imati pri pisanju presude u kaznenoj odnosno građanskoj stvari! Da li treba ponijeti Zakon o sigurnosti prometa na cestama?Pozdrav!
  2. Molio bih Magiur-a ako može poslati prezentaciju sutkinje Lovrić iz Trgovačkog prava na josip.susic@gmail.com!Unaprijed zahvaljujem
  3. Ako je netko zaprimio dokumente od metuzalemke, molio bi da mi ih proslijedi na josip.susic@gmail.com!Pozdrav
  4. Ako možeš poslati na josip.susic@gmail.com! Unaprijed zahvaljujem!!!!
  5. S obzirom da vidim da si vrlo dobro informiran zanima me da li znaš na koji se način može doći do radnih materijala odnosno skripte koja je namijenjena za sudionike organiziranih savjetovanja . Prezentacije su odlične međutim mislim da bi skripte bili bolji izvor za bolje razumijevanje predmetne materije. Zahvaljujem na prethodno objavljenim porukama budući nisam znao za PIP na kojem se mogu pronaći vrlo korisne informacije!
  6. Misli da odsad slušači neće imati mogućnost zapisivati pitanja jer u suprotnom uvođenje kartica nema nikakvog smisla!
  7. Kakve su ovo fore sa karticama, pretpostavljam nešto ala Opća povijest prava i države kod Kurtovića???? Svašta
  8. Imam termin za slušanje pravosudnog ispita 08.05.2009. god.(petak). Ako se netko želi zamijeniti za termin slušanja neka se slobodno javi!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija