Jump to content

tika13

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Isto tako kupila. Isti slučaj i kod mene. No mislim da cijeli ovaj postupak nije pravovaljan. Zašto? Zato jer recimo, po meni ta obuća ( ako će mo već raditi kako treba), trebala bi ici kod kvalificiranog vještaka da kaže jesu origigi ili ne. Ovaj cijeli postupak njihovog dokazivanja, koma. Kako može carinik reći da li je to original, ako postoji sva prateca dokumentacija koja potvrđuje njihovu autentičnost, recimo moje su bile model iz 2010 godine, zato sam ih i platila jeftino, al ne oni se uhvatili radi markice na kutiji koja ne mjenja boju, a to je u stvari tek nakon cca 6mj.2010 godine UGG je krenuo u proizvodnju sa tom zaštitom na kutijama. Recimo, sto ako ja narućim polovne preko ebaya??? Sto onda? ako su bez kutije? Pitala sam nadlezne nisu mi znali odgovoriti. Onda, ajmo dalje oko procedure....Zašto nakon moje uplate od 500 kn za uništavanje nisam mogla dobiti račun!? Pitam se di ta lova ide (jer i firma koja je napisana da uništava nema poštenu internet stranicu), a u ostalom da li se moje UGG sada setaju metropolom, jer su bas nekome sjele, ako ništa drugo mislim da je dužnost njihova da nam dostave nakon toga nekakav pravovaljani dokument na kojem ce stajati datum kada su uništene, ili čak i fotka kao dokaz. A isto tako zasto za onih 1200 kn, meni odvjetnički ured nije izdao račun?? ko koga ovdje?! Nasli su ovce za sisanje.....
  2. Interesira me kako se vrši procjena i visina porezne stope kod zamjene zemljišta. Moj rođak i ja zamjenit će mo nekolicinu parcela na istom području, inaće to se vodi kao područje posebne državne skrbi. Zahvaljujem unaprijed.
  3. ja sam na uvid dobila nedavno te papire, jer sam igrom slučaja htjela ta zemljišta "rješiti" i upisati/pokloniti dio suprugu i dio kćerki. Kako sam navela u samome rješenju naveden je bio moj Otac ( a ne mi kao njegovi zakonski nasljednici-što je već bilo sprovedeno). Sada kada sam se osobno obratila sudu i počela "kopati" doznala sam da stoji opaska u predmetu navedena od strane sestara da moj otac nema zakonske nasljednike, te rješenje nije niti dostavljeno na adresu, jer je kako je meni rekla gospođa iz referade rečeno da je mrtav. Ja sam se na sve to zgražala i nastavila sa potragom te sam došla do svih ovih saznanja- sama. ne mogu vjerovati da se u sudovim sprovode stvari na rekla-kazala bez dokumentacije, kao za mog oca jer realno gledano i da nije imao zakonskih nasljednika , ustvari imao bi njih ( sestre) pa mislim da bi i u tom slučaju po zakonu trebalo održati ostavinsku raspravu te bi one imale rješenje o ostavinskoj koje bi po meni trebalo priložiti uz dokumentaciju kao dokaz o nasljenicima ili ne ili pak smrtovnicu, no u predmetu koji je pregledan ispred mene nije bilo niti jednog niti drugog. Savjet gospođe je bio da se obratim advokatu , međutim , nemam dovoljno financijskih sredstava da bi si to mogla priuštiti, ( a to ona dobro zna -koja je zakuhala), pa ću sama u borbu, pokušati, sudovi mi nisu nepoznanica, uz malu pomoć možda i izguram. Puno Vam hvala na odgovorima. Ja ću uložiti žalbu na rješenje. Pa ću vidjeti kako krene naprijed. Papire imam sve kod sebe a sada samo volje i vremena.
  4. Dobar dan, ovim putem želila bi dobiti jednu informaciju. Mislim da su me dobro "izmuvali". Na ostavinskoj raspravi moje bake 1983 godine., imovina se dijelila na 4 dijela ( djecu). Svi su dobili po 1/4. Jedna kćer se na ostavinskoj "dala izjavu" da svoj dio poklanja bratu ( mome ocu). Tako je moj otac dobio 2/4 tj vlasnik polovice. Moj otac nakon toga umire, na njegovoj ostavinskoj raspravi upisuje se da je imao 2/4 ( Zk.ul br.). Nakon 15 godina umire tetea koja je dala svoj dio mom ocu, ali 2 dana prije smrti darovnicom dala taj isti dio drugoj sestri te poništila prijašnju izjavu!! Staru 18 godina cca. Mi smo dobili rješenje tek nakon upisa tih nekretnina pod tekino ime jer smo bili pitaj Boga kako " zaboravljeni od sistema" , jer je pisala opaska da moj otac nije imao nasljednike, mama, polubrat i ja ostali smo osupnuti. Zar je to moguće?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija